Zou Heleen van Royen dit seksspeeltje nóg lekkerder vinden? - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: een seksspeeltje dat nóg beter is dan Heleen van Royen in haar boek omschreef...

Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van een seksshop; 'Hé Luna, we verkopen ineens veel meer Womanizers dan normaal! Weet jij misschien waardoor dat komt?' Dat wist ik wel! De ware run op Womanizer werd veroorzaakt door Heleen van Royen.

In haar nieuwe boek 'Sexdagboek' beschrijft Heleen een jaar lang haar seksleven met de twintig jaar jongere Bart. En dat doet ze niet een beetje oppervlakkig, nee, ze beschrijft het tot in de kleinste details. Zit de wereld daarop te wachten? Niet echt denk ik, maar ik ben stiekem toch wel nieuwsgierig naar wat ze schreef. Ik heb het boek dus nog niet gelezen, maar een hoop mensen hebben dat wél gedaan en dat ze door haar geïnspireerd zijn, dat is zeker. In 'Sexdagboek' spreekt van Royen namelijk zeer lovend over haar allerbeste seksspeeltje 'de Womanizer' en die Womanizers gingen vooral na de boekbespreking bij Eva Jinek als warme broodjes over de seksshop-toonbanken. 

Welke Womanizer Heleen precies kreeg weet ik niet en dat maakt in principe ook niet uit, want alle Womanizers doen in principe hetzelfde; ze stimuleren je clitoris met luchtdruk en dat is ZALIG! Wat ik wél weet is dat Heleen in ieder geval niet de Womanizer Inside Out kreeg, want die was nog maar net te koop op het moment dat haar boek verscheen. En nu waren alle Womanizers al super, maar de Womanizer Inside Out is nog super-der!

Bij Womanizer hebben ze waarschijnlijk heel goed geluisterd naar wat 'de klanten' wilden en naar wat sekstoy reviewers schreven: die waren namelijk stuk voor stuk verliefd op hun Womanizer, maar ze zouden het wel fijn vinden als-ie ook intern zou stimuleren. En... ik kon het haast niet geloven toen ik de Womanizer Inside Out voor het eerst in m'n handen had, want het is ze nog gelukt ook. De Womanizer Inside Out is een combinatie van een gewone interne staafvibrator mét een clitorisstimulator op luchtdruk. Je wordt dus van binnen (tegen je G-spot) verwend met trillingen en op je clitoris met zacht zuigende stimulatie. En nu is het over het algemeen best moeilijk om een duo-vibrator te maken die bij alle vrouwen past, maar de Inside Out is dusdanig flexibel dat de meeste vrouwen 'm gemakkelijk kunnen gebruiken. Wat een prachtig staaltje techniek!

De combinatie interne trillingen met externe luchtdruk is genoeg om mij iedere keer weer binnen zeer korte tijd naar een orgasme te brengen. Niet dat tijd ertoe doet trouwens, want soms is het fijn om juist heel langzaam richting een hoogtepunt te werken, maar zo lekker vind ik deze toy!

Zijn er, naast de hoge prijs, nog nadelen aan de Inside Out? Niet echt. Al vind ik dit geen speeltje om samen te gebruiken. Dit is een speeltje om alleen van te genieten. Ik bedoel: als ik al een speeltje in m'n vagina heb én op m'n clitoris, ja, dan blijft er voor hem weinig meer over om te doen dan toekijken. Of m'n borsten stimuleren. Of me zoenen. Of de toy vasthouden. Okay, okay, er zijn toch meer mogelijkheden dan ik dacht. Maar persoonlijk gebruik ik de Womanizer Inside Out liever in m'n eentje.  

Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe Heleen van Royen dit seksspeeltje zou vinden. Misschien een idee voor haar nieuwe boek?

De Womanizer Inside Out is hier te koop.

Eerder schreef Luna ook:
Wat doe je als je vriend jaloers is op je vibrator?
Hoeveel seksspeeltjes heeft een professioneel sextoy-tester eigenlijk?
Pijn is fijn? Bij dit seksspeeltje wel!
Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!