Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week vier seksspeeltjes die ideaal zijn voor je G-spot.

Eén klein plekje

Iets waar ik me kapot aan kan ergeren, maar wat ik naarmate ik ouder word steeds beter van me af kan laten glijden: artikelen in vrouwenbladen of online vrouwenmagazines over de G-spot. Hij bestaat wel volgens artikel nummer 1, hij bestaat niet volgens artikel nummer 2. Dit moet je doen om 'm te stimuleren volgens vrouwenblaadje nummer 1 en dat moet je juist niet doen volgens vrouwenblaadje nummer 2. Wat een controverse over één klein plekje, zucht. En omdat ik er als seksspeeltjestester graag ook wat over wil zeggen lees je hieronder column nummer 13297 op een online vrouwenmagazine over dit onderwerp. 

Ik ga er voor het gemak even vanuit de iedere vrouw een G-plek heeft. Dit is een plekje binnenin je vagina op zo'n 3 tot 6 centimeter aan de bovenkant. Als je met je vingers naar binnen gaat met je topjes naar boven gericht dan voel je daar ergens een soort geribbeld plekje zitten. Dit plekje heeft een andere structuur dan de rest van de binnenkant van je vagina. Dit is 'm. Lekker makkelijk. Maar! Hij is niet bij iedereen voelbaar en hij wordt een stuk beter voelbaar hoe meer opgewonden je bent. Wacht dus tot je vagina (en dus ook je G-spot) goed doorbloed en vochtig is voordat je gaat voelen en zoeken. 

Je G-spot kun je, net als je clitoris, op verschillende manier (laten) stimuleren. Welke manier voor jou het fijnst is, dat vind je vanzelf uit. Het is lastig om 'm zelf te stimuleren met je vingers, want dan lig je in een nogal onhandige yoga-positie die je maar een paar minuutjes volhoudt. Ik raad overigens wel aan om 'm eerst zelf met je vingers te voelen en te stimuleren, zodat je weet waar dat plekje zit en hoe het voelt als-ie aangeraakt wordt. Daarna kun je overgaan op de vingers van iemand anders of een sekstoy.

Vibrators

Op zich zijn G-spot vibrators (trillende speeltjes die je G-spot verwennen) heel leuk, maar die moeten wel van hele goede huize komen willen ze mij een G-spot orgasme kunnen geven, puur en alleen door trillingen. Vaak is het voor mij een combinatie van trillingen en het in en uit bewegen van een G-spot vibrator wat het voor me doet. 

1. Fun Factory Tiger

Dit is een supergoede vibrator met veel ribbels (yes). Die ribbels én lekkere diepe trillingen zorgen ervoor dat je G-spot lekker wordt gestimuleerd.

Fun Factory Tiger

2. Picobong Moka

Leuk en niet te dure G-spot vibrator die je ook prima als dildo kunt gebruiken. Dat wil zeggen zonder de trillingen, want de vorm is ideaal.

Picobong Moka

Dildo's

Als ik mijn G-spot wil stimuleren kies ik persoonlijk liever voor een G-spot dildo die ik over mijn G-spot kan (laten) bewegen. Goede G-spot dildo's hebben 1 of meerdere ribbels of een grote 'kop'. Dit zijn mijn 2 toppers:

1. Hamsa G-spot dildo

Deze glazen dildo is niet duur, is aan 2 kanten te gebruiken en 1 van die kanten is qua vorm perfect voor stimulatie van je G-spot! 

Hamsa G-spot dildo 

2. Njoy Pure Wand

Dit is voor mij de állerallerbeste G-spot verwenner. Hij is gemaakt van metaal en heeft een grote, ronde bol die mijn G-spot perfect lijkt aan te voelen. 

Njoy Pure Wand

Heb je 'm niet kunnen vinden, die G-spot? Of denk je dat jij er geen een hebt? Helemaal niet erg en laat je vooral niet frustreren. De ene vrouw vindt G-spot stimulatie lekkerder dan de ander. De zoektocht er naartoe moet juist hartstikke leuk zijn en vooral geen frustrerende aangelegenheid. Om er maar even een lekkere Boeddhistisch quote in te gooien; the journey is the destination

Eerder schreef Luna ook: 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!