Squirten: de vrouwelijke ejaculatie

Intiem door Redactie Ze.nl
Niet alleen mannen ejaculeren tijdens een orgasme, vrouwen kunnen dit trucje ook! Dit bijzondere fenomeen heet squirten en het schijnt waanzinnig fijn te zijn... Lees hier hoe dat in z'n werk gaat!
 
Een enkeling van jullie heeft dit weleens ervaren, bedoeld of onbedoeld, maar voor de meesten zal dit nog volkomen onbekend in de oren klinken. Daarom snel meer uitleg over de vrouwelijke ejaculatie...
 
Squirten is dat als een vrouw klaarkomt er net als bij een man een straal vocht vrijkomt. Nee, dit is geen urine, maar kleurloos en reukloos vocht - in Tantra ook wel Nectar van de Godin genoemd. Waarschijnlijk is het vocht afkomstig uit de vrouwelijke prostaat (paraurethrale klieren). De wetenschap is er nog niet helemaal over uit.

 
Misschien heb je weleens een squirtende vrouw gezien in een pornofilm. Dat mag er dan behoorlijk gemakkelijk uitzien - aangezien het vaak wordt nagebootst met geïnjecteerde vloeistof -, maar in het echt is het een lastig karweitje... Bij sommige vrouwen gebeurt het spontaan, maar de meesten moeten flink oefenen voordat het lukt.
 
Zou jij het wel willen ervaren? Dat kan, want iedere vrouw heeft het in zich om te squirten. Het lastigste van het leerproces is de kunst van het loslaten. Om ejaculerend klaar te kunnen komen moet een vrouw zich namelijk helemaal laten gaan, iets wat veel dames lastig vinden. Het is dus belangrijk dat je volledig ontspannen en zeer opgewonden bent. Om daadwerkelijk een ejaculerend orgasme te bereiken moet de vrouwelijke prostaatklier geprikkeld worden. Dit bereik je weer door de G-spot (een ribbelig stukje, zo'n vijf centimeter in de vagina) te stimuleren...
 
Mij klinkt het niet echt aantrekkelijk in de oren: is je vriendje je oraal aan het verwennen, spuit je zo in zijn oog. "Sorry schat!"
 
Het klinkt dus een beetje gênant, maar het schijnt wel onbeschrijfelijk lekker te zijn: een orgasme in het kwadraat! Wat dat betreft misschien toch maar eens proberen? Vergeet dan niet een stapel handdoeken mee te nemen naar bed!
 
Sta jij hiervoor open of is dit een echte no go voor jou?