Dit zijn de beste emojis voor spannende seks berichtjes

Intiem door Redactie Ze.nl

Wanneer je nog nooit een emoji sext (= seks text) hebt ontvangen, kan de eerste keer een verwarrend moment zijn. Huh, waarom wil hij een perzik slaan? Wat heeft een aubergine met seks te maken? Geloof ons, oefening baart kunst. Maar een beetje hulp is natuurlijk nooit weg. Daarom nog een keer de beste emoji’s op een rij voor spannende seks berichtjes.

Sexting met emoji’s moet je zien als een soort rebus, maar dan sexy. Wanneer je het eenmaal onder de knie hebt zal je merken dat het eigenlijk heel grappig is om het plaatje van een aubergine of banaan te gebruiken om seks te krijgen.

De basis van emoji sexting

Er zijn vier plaatjes die de basis vormen voor flirterige berichtjes, namelijk (hoe gek dit ook klinkt) de perzik, taco en aubergine. ๐Ÿ‘ ๐ŸŒฎ ๐Ÿ†

De perzik staat voor billen, kont, booty of hoe je je achterwerk ook graag noemt. De taco staat voor de vagina en de aubergine symboliseert de penis. Een enkele eerlijke heer zal misschien kiezen voor de garnaal ๐Ÿค, hoewel dat niet erg opwindend is.

Nu je de basis kent, is het tijd om in actie te komen. Feitelijk kun je ze alle drie combineren met handgebaren, zoals:

๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘  = klap op je billen

๐Ÿ† ๐Ÿ‘Œ = je vindt zijn zaakje wel in de haak

Maar let op, met het OK-gebaar gecombineerd met een vinger sla je het voorspel in één klap over:

๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ‘Œ = seksen

Volgorde is belangrijk

Nu het verhaal. Zorg ervoor dat de volgorde van je smileys klopt, anders begrijpt de ander er niets van, of erger, interpreteert het verkeerd. Hieronder een aantal voorbeelden.

๐Ÿ‘  ๐Ÿ“ž = booty call

๐Ÿฟ & โ„ = netflix & chill

๐Ÿ‘…  ๐Ÿ†  ๐Ÿ’ฆ  = stop je aubergine in mijn mond tot er iets leuks gebeurt

๐ŸŒฎ   ๐Ÿ’ฃ = jouw taco is de bom

 

Lesje voor gevorderden

Natuurlijk zijn er nog talloze andere smileys en combinaties mogelijk. Wanneer je de basis onder de knie hebt, ben je misschien wel klaar voor de onderstaande combinaties. Weet jij uit te vogelen wat ze betekenen?

โ˜ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜ณ

๐Ÿ”›๐Ÿ” ๐Ÿ”œ

๐Ÿ‘ ๐Ÿ† ๐ŸŽ†

๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ค๐Ÿ“ฅ๐Ÿ“ค ๐Ÿ˜

๐Ÿ ๐Ÿฏ

๐ŸŒ ๐Ÿ•ณ

๐Ÿ‘‰๐Ÿฉ ๐Ÿ’ฆ

 

Lees ook: Een lesje: Flirten met emoji's