Sms ?spannend AAN?: hier zijn de sexting-emoji?s!

Media door Fleur
 
Wat wij van Ze vandaag doen? Tikken. Niet op ons toetsenbord, maar op onze smartphone. Waarom? Er is een nieuwe emoji-pakket waarmee we kunnen sextingen. Voortaan geen hartje naar onze lovers, maar keiharde handboeien!
 
Het is altijd lekkerder wakker worden met een fijne download voor je telefoon. En als die download nu ook nog eens onze WhatsApp-conversaties prikkelt, zetten we helemaal een feestplaat op. Deze ochtend kunnen we ons geluk niet op: er is een emoji-pakket met seksiconen te downloaden, volgens Metro.co.uk. Naam? Flirtmoji. Nooit meer brave bloossmiley’s zullen we naar onze geliefden sturen. Nee, vanaf nu appen we het beestje bij de naam met nietsverhullende emoticons. Wij doen een pornola… pardon, polonaise, hoor.
 
Beeld: Flirtmoji
 
Flirtmoji
Goed, alles leuk en aardig, maar nu is het tijd voor details. Flirtmoji: wat voor emoticons zitten erin? Laten we het eens rustig uitpakken, want dit is natuurlijk een cadeautje. We hebben: wat handboeien voor als je het eens wat stouter aan wilt pakken, wat zwemmend zaad voor als je je lover zonder poespas duidelijk wilt maken dat hij vanavond weer aan de bak moet en twee seksende konijnen voor als je meer van subtiliteit houdt. Heb je meer zin in het kijken van porn0w, dan is daar ook een nietsverhullend plaatje voor en als je je lippen bij hem aflikt, zit je eveneens geramd. Hij op zijn beurt kan natuurlijk ook zijn lusten naar jou appen. Zo kan hij je moeiteloos laten weten dat hij een stijve Jodokus heeft, want tja, ook dáár is natuurlijk een plaatje van. En zo zijn er nog véél meer emoji’s, subtiel en nietsverhullend, maar altijd duidelijk (en lekker kleurrijk).
 
Niet alleen grappig bedoeld
Je zou zeggen dat de seks-emoji’s puur voor de lol zijn bedacht, maar er zit toch een wat serieuzere gedachte achter. Volgens Flirtmoji.com zijn de emoticons bedoeld om mensen met welke achtergrond en welke lusten en verlangens dan ook met elkaar te laten communiceren. En aan dat statement houdt Flirtmoji zich ook. Hou je bijvoorbeeld van kinky, dan stuur je toch gewoon even een tampeloeris met een lap leer erom naar hem toe? En ben je meer van de donkere genotsknotsen, dan kun je dat ook prima duidelijk maken.

How to
Wil je gebruikmaken van de flirtmoji's, dan kan dat alleen via de mobiele website van Flirtmoji. Je dient dan een emoticon aan te klikken en deze als afbeelding te kopiëren. Vervolgens kun je de afbeelding plakken in WhatsApp of iMessage. Slechts enkele flirtmoji's zijn gratis. Wil je echt helemaal losgaan, dan kun je uitbreidingspakketten kopen voor 99 dollarcent per stuk.
 
Flirtmoji: yay of nay?