Sexting: Het nieuwe voorspel?

Intiem door Marit_S
Spannend is het wel, als je jouw lief een sexy smsje stuurt wanneer hij op een openbare plek is. Een pikante naaktfoto van jezelf zal zijn saaie werkdag enorm opleuken. In Amerika is dit al volledige ingeburgerd: sexting.
 
Sexting is het sturen van een sexy sms naar je lief als het ultieme voorspel. Niet alleen kun je hem opwinden met een erotische tekst, ook een naaktfoto van jezelf zal hem na het werk naar huis doen snellen.

Sms-striptease
Je kunt de naaktfoto?s zo opbouwen dat hij in iedere sms een deel van je lichaam te zien krijgt. Ook kun je per foto steeds iets minder kleren en meer naakt laten zien. Je houdt dus eigenlijk een sms-striptease, speciaal voor hem! 


 
Houd daarbij wel in gedachte dat de smsjes for his eyes only zijn. Stuur hem daarom van tevoren een uitdagende tekst met een subtiele waarschuwing om gênante momenten te voorkomen. Je wilt niet dat zijn collega?s jouw blote kont al hebben gezien voor je ze persoonlijk ontmoet tijdens een bedrijfsborrel. 
 
Dirrrty talk
Wanneer je het toch liever bij het sturen van sexy teksten houdt, kun je hem bijvoorbeeld uitgebreid vertellen over jullie laatste vrijpartij. Wat vond jij er lekker aan? En wat vond hij ervan? Wat ga je met hem doen als jullie elkaar weer zien? Laat je fantasie de vrije loop! En vergeet niet om hem daar deel uit van te laten maken?
 
Heb jij weleens aan sexting gedaan?