5 momenten waarop je hem niet moet app?en

Single & daten door Laura_S
Tegenwoordig gaan bijna alle gesprekken met je potentiële lover via WhatsApp en ook in relaties wordt er heel wat afgeapp't. Maar juist die berichtjes kunnen fataal zijn als je ze precies op het verkeerde moment stuurt!

Na de eerste date

Het is heel verleidelijk om na de eerste date een berichtje te sturen naar hem. Want je vond het namelijk zooo leuk en je wil hem het liefst de hele dag knuffelen! Doe het maar niet? Mannen houden van jagen en als jij dus te snel iets van je laat horen is de lol er voor hem snel vanaf. 

Als je dronken bent
Hoewel je het vaak niet in de hand hebt als je te diep in het glaasje hebt gekeken, kun je hem beter niet sms?en of app'en in die toestand. Vooral berichtjes dat je hem zo snel mogelijk wilt zien zijn uit den boze. Als je teveel beschikbaar bent voor hem geef je hem alle macht. Als je er echt geen controle over hebt download dan de drunk dial app waarmee je zijn nummer voor een bepaalde tijd kunt blokkeren als je uitgaat. Hadden wij die app maar in het verleden gehad...Als je boos bent

Hij zei dat hij je zou bellen maar hij heeft het nog steeds niet gedaan? Stuur hem geen 'waarom heb je niet gebeld?!'-app?je want zo kom je extreem onzeker over. Ga ook geen boze sms?jes sturen in een relatieruzie. Als het eenmaal zwart op wit staat kun je je gemene woorden namelijk moeilijk terugnemen. Wacht tot je wat gekalmeerd bent en bel hem dan.

Als je hem die dag al iets gestuurd hebt
Als je een relatie hebt of net aan het daten bent met iemand is het logisch dat je hem de hele dag berichtjes wilt sturen. Er is ook niks mis mee om contact te houden. Probeer alleen te voorkomen dat jullie niet meer bellen of face-to-face praten. Je kunt hem wel de hele dag updates sturen, maar het is ook leuk om alles bijvoorbeeld tijdens het avondeten te vertellen. Ook houden mannen van korte berichten, dus vertel niet je hele levensverhaal in een bericht.  


 
Als je grappig wilt zijn

Sarcastische opmerkingen kunnen heel verkeerd overkomen via sms'jes of app'jes. Ze kunnen namelijk nogal letterlijk genomen worden en leg dan nog maar eens uit dat het een grapje was! Bewaar het sarcasme dus maar gewoon voor thuis, want voor je het weet heb je het helemaal verpest bij je nieuwe lover! Wat wel helpt is om er een knipoog-smiley of iets dergelijks achter te zetten.

Heb jij weleens op een verkeerd moment een bericht gestuurd naar een man?