8 irritante dingen die mannen niet meer moeten doen tijdens de seks

Intiem door Sabine

We snappen dat een man het belangrijk vindt om altijd bereikbaar te zijn, maar niet wanneer jullie net samen de koffer in zijn gedoken. En ook deze seksergernissen maken de seks er echt niet sexier op… 
 
Je kerel gelooft graag dat hij een god in bed is. En eerlijk is eerlijk: hij heeft zeker zijn kwaliteiten en deze zul je absoluut niet ontkennen. Maar ook wanneer jullie aan jullie bedfeestje beginnen, blijft hij een man en is hij niet altijd even charmant. De volgende situaties zijn dan ook alles behalve lustopwekkend. 
 
- neem dit artikel by the way niet te serieus - 
 

 
Scheten 
Er ligt ons allemaal weleens een scheet dwars - tell us about it - maar deze smoezelige gassen lozen we niet zomaar. Zeker niet wanneer we net het minnespel aan het opvoeren zijn. Wij knijpen, hoe onplezierig ook, de billen dan maar wat stijver op elkaar. Jammer dat je lover daar net wat anders over denkt en er rustig op los ruft tijdens de daad.  

Voorspel skippen 
Het liefst wil jij eerst even knuffelen, zoenen en een beetje voelen voordat jullie overgaan op de daad. Want nee, jij hebt niet instant zin in hem als je net Geer & Goor aan het kijken bent. Om maar even in zijn taal te spreken: hij heeft een benzinemotortje dat zonder moeite wegrijdt, maar jij bent een dieseltje en dieseltjes moeten toch even opgewarmd worden.  
 
Telefoon
Met je ogen dicht ben je aan het genieten van de handkunsten van je vriend. Tot je merkt dat zijn aandacht voor je iets is verslapt. Wanneer jij je ogen opent, zie je dat hij ongegeneerd met zijn andere hand een appje beantwoordt. Dat is nou net niet jouw idee van een stomende vrijpartij. Grmpf. 
 
Praten
Tijdens het avondeten eet hij zwijgzaam zijn maaltje op en ook ’s avonds op de bank heeft hij niets te vertellen, maar op een of andere manier besluit meneer in bed opeens spraakzaam te worden. Of je al een cadeau voor zijn moeders verjaardag hebt gekocht en of je niet vergeet om morgen vuilniszakken te kopen want die zijn bijna op. Whut?!


Zoenen nadat hij down there is geweest 
Het gebeurt lang niet zo vaak als je zou willen, dus je kunt er intens van genieten als hij je daar beneden eens flink verwent. Maar dat hij daarna als beloning een lekkere tongzoen verwacht, is dan weer wat minder. Want echt, je hoeft je eigen vajizzle niet te proeven
 
Koosnaampjes
Dat hij zijn jongeheer Klaas-Jan de Grote noemt, is niet echt iets wat je woest aantrekkelijk vindt. Maar als je dan doorhebt dat hij met Marilyn en Monroe je voorgevel bedoelt, schiet je spontaan in de droogmodus. 
 
In slaap vallen
Iets waar mannen ook een handje van hebben, is om na de seks als een blok in slaap te vallen. Terwijl wij niets liever willen dan nog even tegen elkaar aankruipen. Of wat natuurlijk nog erger is, is als hij in slaap valt terwíjl jij hem met kramp in je kaak aan het plezieren bent. 
 
Sokken
Als het winter is (lees: -20 graden), is het gedoogd dat hij zijn sokken aan heeft in bed als hij wil gaan tukken. Maar niet, herhaling, níet tijdens de daad. Als we iets niet sexy vinden aan een man is het wel dat hij al zijn kleren, inclusief die van jou, van zijn lichaam heeft gescheurd, maar nog wel zijn sokken aanhoudt. 
 
Waar erger jij je aan tijdens de seks?