Geheimen van een webcamgirl: Abrupt einde

Intiem door Nanda
Ik nam afgelopen zaterdag de laptop mee naar de zaak. Het is leuk en handig om - op stillere momenten - even bezig te zijn. Met wat collega's zat ik te praten en ééntje begon over cammen. Zij deed dat ook en had haar laptop ook bij. 
 
We besloten samen te webcammen, voor zolang we onszelf niet hoefden voor te stellen en/of nog geen afspraak hadden met een klant. We zaten naast elkaar, ieder achter haar eigen laptop, en schakelden in op hetzelfde platform. Het belletje ging, dus er was een bezoeker online. Het bleek op haar laptop, na een paar tellen kreeg ik ook een belletje en had ik een eigen bezoeker.
 
Tom in een rolstoel
“Hallo, ben je een beetje opgewonden?”, was het eerste dat de anonieme man zonder een webcam aan, wist te vragen. Ik begon te glimlachen en vertelde dat ik onwíjs opgewonden was… en hopelijk hij ook. En *floep* toen ging zijn webcam ook aan. Hij had gemillimeterd haar, een bol gezicht en verder werd zijn onderkant steeds breder en ronder. Geen idee of ik het goed zag, maar hij leek in een rolstoel te zitten. “Mijn naam is Tom, hoe heet ben jij?” 
Volgens mij trok hij alle foute uitspraken uit de kast. Als Tom maar niet dacht dat het zo écht hoorde.
 
 
Tom vertelde dat hij inderdaad in een rolstoel zat. “Vind je dat erg?”, vroeg hij en ik zei maar gewoon van niet. Hij vertelde dat hij enorm veel zin had maar niemand wilde met hem naar bed, omdat hij dus onder andere in een rolstoel zat. Mijn echte mening was niet heel veel anders. Wel vond ik het sneu voor hem dat hij daardoor niet aan zijn 'gerief' kwam. Ik vroeg aan Tom wat hij allemaal opwindend vond. Standje 69 leek hem helemaal geweldig. Ook wilde hij het op de keukentafel doen. Logisch gezien ging dit niet, maar het was wel een fantasie. Hij vroeg aan mij waar ik het allemaal gedaan had en wat voor dingen ik lekker vond en wilde doen.
 
Duo-cammen
Mijn collega keek even mee op mijn beeldscherm. Tom zag haar lange rode krulharen en werd nieuwsgierig. Hij vroeg wie ze was dus zei ik dat het een stoute vriendin was van mij. “Als jullie echte vriendinnen zijn geven jullie elkaar nu een kus op de mond.”
 
 
Ik vroeg wat ze hiervan vond en ze zei dat ze best mee wilde doen voor 'het spel' en we gaven elkaar een kus op de mond. Hij vond het prachtig en vroeg wat we nog meer met elkaar wilden en konden doen. Heel meisjesachtig en 'onschuldig' begonnen we te lachen en streelden we elkaar. We gingen verder en verder en Tom werd hitsiger en hitsiger tot…

Einde.

...de telefoon ging en ik een afspraak had met een klant. Saved by the bell. Ik nam gauw afscheid van hem en logde uit. Ik denk dat Tom niet zo blij was met dit abrupte einde.


Lees ook de vorige columns van Nanda!
 

Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.