Seks & relaties
Seks & relaties

Hoe moet je pijpen?

Zuigen, op en neer gaan en blijven ademen zónder te kokhalzen. Juist, pijpen wordt terecht een blowjób genoemd. Het kan best lastig zijn om een man oraal te bevredigen. Daarom geven wij in dit artikel ook antwoord op de vraag: hoe moet je pijpen?

hoe moet je pijpen

Hoe moet je pijpen: de basics

Pijpen is het stimuleren van de penis met de mond, ook wel orale seks genoemd. Lekker pijpen vraagt om meer dan alleen op en neer gaan. Je kunt ook kussen, strelen, likken en je handen gebruiken. Belangrijk is om je lippen, je mond en zijn piemel vochtig te maken. Je kunt je eigen speeksel gebruiken of glijmiddel, eventueel met een smaakje. Zo glijdt je mond soepeler op en neer, wat het voor jou makkelijk maakt en voor hem fijner.

Hoe moet je pijpen: de beste positie

Maak het jezelf niet te moeilijk als je nog een groentje bent op het gebied van blowjobs. Neem geen ingewikkelde posities aan. Installeer jezelf op je knieën tussen zijn benen. Gewoon lekker comfy, zodat je het lang volhoudt. Later kun je voor wat variatie een ander standje uitproberen. Bijvoorbeeld 69, waarbij je elkaar tegelijk kan bevredigen. Win-winsituatie!

Hoe moet je pijpen: tempo opvoeren

Ga nooit recht op je doel af: 80 procent van een goede pijpbeurt is de spanning opbouwen. Begin met het strelen en kussen van zijn dijen en ballen. Begin dan rustig met het likken van zijn eikel en de schacht van zijn piemel. Hierna kun je hem in je mond nemen en steeds ietsje verder gaan. Begin langzaam en voer het tempo elke minuut een beetje meer op. Let goed op zijn lichaamstaal, hieraan kun je zien of de goede richting opgaat.

Hoe moet je pijpen: gebruik je handen

Pijpen doe je met je mond, maar ook met je handen. Jazeker, gebruik je handen ter afwisseling om het voor hem lekkerder te maken of om je kaken even rust te gunnen. Want die ga je wel voelen na tien minuutjes. Klem je hand om zijn penis en beweeg mee met jouw mond. Dan kan hij niet te diep gaan en zo voorkom je ook de gevreesde kokhalsreflex.

Hoe moet je pijpen: zonder tanden

Een veelgemaakte blunder tijdens het pijpen is dat je tanden zijn penis per ongeluk raken. Au! Niet alleen pijnlijk, maar ook een afknapper voor hem. Het kan de beste overkomen, maar gelukkig kun je het easy peasy voorkomen. Vouw je lippen over je tanden is tip één. Tip twee luidt: zuig niet te wild en niet te hard. Anders kun je uitschieten en dan komt je gebit in botsing met zijn gereedschap. 

Hoe moet je pijpen: ken de gevoelige plekjes

Wil jij een tien krijgen voor je pijpbeurt? Focus dan op de eikel, de corona (het randje onder zijn eikel) en het toompje (stukje huid waarmee de voorhuid vastzit). Dit zijn de gevoeligste zones. Veel mannen maak je er ook blij mee als je de ballen zachtjes masseert.

Sperma slikken is gezond

Wel of niet slikken? Sperma slikken is gezond, claimen veel gezondheidsexperts. Maar laat jezelf niet onder druk zetten om zijn goedje door te slikken. Doe dit alleen als jij het wilt. Als jullie allebei niet op SOA's zijn getest, dan laat je hem natuurlijk een rubberen jasje aantrekken. Zo simpel is dat.

Succes! You got this, girl.

via GIPHY

Lees ook: Next level aftrekken: dit zijn de beste ruk-trucs om hem te verwennen - VRIJ-dag