Hoe moet je pijpen?

Liefde door Redactie Ze.nl

Zuigen, op en neer gaan en blijven ademen zónder te kokhalzen. Juist, pijpen wordt terecht een blowjob genoemd. Het kan best lastig zijn om te leren hoe je een man oraal bevredigt. Daarom geven wij in dit artikel ook antwoord op de vraag: hoe moet je pijpen?

Lees ook: Pijpen: de absolute do's en don'ts

Hoe moet je pijpen: de basics leren

Pijpen is het stimuleren van de penis met de mond, ook wel orale seks genoemd. Lekker leren pijpen vraagt om meer dan alleen op en neer gaan. Je kunt ook kussen, strelen, likken en je handen gebruiken. Belangrijk is om je lippen, je mond en zijn piemel vochtig te maken. Je kunt je eigen speeksel gebruiken of glijmiddel, eventueel met een smaakje. Zo glijdt je mond soepeler op en neer, wat het voor jou makkelijk maakt en voor hem fijner.

Hoe moet je pijpen: de beste positie

Maak het jezelf niet te moeilijk als je nog een groentje bent op het gebied van blowjobs. Neem geen ingewikkelde posities aan. Installeer jezelf op je knieën tussen zijn benen. Gewoon lekker comfy, zodat je het lang volhoudt. Later kun je voor wat variatie een ander standje uitproberen. Bijvoorbeeld standje 69, waarbij je elkaar tegelijk kan bevredigen. Win-winsituatie!

Als je voor nog meer spanning wil gaan, dan kun je ook op zoek gaan naar spannende plekjes. Een populaire fantasie onder mannen in pijpen in de auto. Doe ermee wat je wilt, maar be safe!

pijpe

Hoe moet je pijpen: tempo opvoeren

Ga nooit recht op je doel af: 80 procent van geil pijpen is de spanning opbouwen. Begin met het strelen en kussen van zijn dijen en ballen. Begin dan rustig met het likken van zijn eikel en de schacht van zijn piemel. Hierna kun je hem in je mond nemen en steeds ietsje verder gaan. Begin langzaam en voer het tempo elke minuut een beetje meer op. Let goed op zijn lichaamstaal, hieraan kun je zien of de goede richting opgaat.

Hoe moet je pijpen: gebruik je handen

Pijpen doe je met je mond, maar ook met je handen. Jazeker, gebruik je handen ter afwisseling om het voor hem lekkerder te maken of om je kaken even rust te gunnen. Want die ga je wel voelen na tien minuutjes. Klem je hand om zijn penis en beweeg mee met jouw mond. Diep pijpen is voor hem misschien lekker, maar voor jou is het niet erg prettig. Vooral als je een sterke kokhalsreflex hebt.

pijpen blowjobs

Hoe moet je pijpen: zonder tanden

Een veelgemaakte blunder tijdens het pijpen is dat je tanden zijn penis per ongeluk raken. Au! Niet alleen pijnlijk, maar ook een afknapper voor hem. Het kan de beste overkomen, maar gelukkig kun je het easy peasy voorkomen. Vouw je lippen over je tanden is tip één. Tip twee luidt: zuig niet te wild en niet te hard. Anders kun je uitschieten en dan komt je gebit in botsing met zijn gereedschap.

Hoe moet je pijpen: ken de gevoelige plekjes

Wil jij een tien krijgen voor je pijpbeurt? Focus dan op de eikel, de corona (het randje onder zijn eikel) en het toompje (stukje huid waarmee de voorhuid vastzit). Dit zijn de gevoeligste zones. Veel mannen maak je er ook blij mee als je de ballen zachtjes masseert. Lees ook meer over de speciale technieken voor blowjobs.

blowjob technieken

Pijpen zonder condoom

Niet alleen bij penetratie, maar ook tijdens orale seks kunnen soa's worden overgedragen. Tenzij je beiden negatief op soa's bent getest, is het dus wijs als de man een condoom tijdens het pijpen draagt. Vind je de smaak van het rubbertje erg vies, probeer dan een condoom met een smaakje.

Pijpen en slikken?

Wel of niet slikken? Sperma slikken is gezond, claimen veel gezondheidsexperts. Maar laat jezelf niet onder druk zetten om zijn goedje door te slikken na een succesvolle blowjob. Doe dit alleen als jij het wilt. Als jullie allebei niet op SOA's zijn getest, dan laat je hem natuurlijk een rubberen jasje aantrekken. Zo simpel is dat.

Succes! You got this, girl.

leren pijpen

""

Lees ook: Next level aftrekken: dit zijn de beste ruk-trucs om hem te verwennen - VRIJ-dag