Op zoek naar de mooiste poes voor een blowjobmachine

Intiem door Mariëlle

Pak je camera, trek je slip uit en maak een foto van je vajayjay. Dat is de oproep van Brian de blowjobmachineontwerper. Met behulp van crowdfunding wil hij van de mooiste poes een realistische blowjobmachine maken. Are you in?

 
Zoals wel meer mannen op zoek zijn naar de mooiste punani ter wereld heeft Brian uit de onderstaande video er wel een hele bijzondere reden voor. En wel de reden om er een blowjob machine van te maken. Hij vindt namelijk dat de blowjob machines van tegenwoordig er vreemd en onrealistisch uitzien en wil nu een realistische machine maken zodat mannen maximaal kunnen genieten van de neppoes.

Dus zit jij lekker in je vel down under en wil jij dit genot delen met wildvreemde mannen die klaarkomen in een slap aftreksel van jou poes? Meld je dan aan voor ’s werelds eerste Vaginal Beauty Contest. Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen is een foto maken van je vagina. Het wordt overigens wel gewaardeerd als je een digitale camera gebruikt in plaats van je telefoon. Om te voorkomen dat mensen vagina’s insturen die niet van hen zijn is het de bedoeling dat je de foto van je poes ondertitelt door er een stukje papier bij te houden met de tekst #AutoblowVaginalBeautyContest. De mooiste vagina wordt eerlijk gekozen door het publiek. De top drie wordt naar L.A. gevlogen waar hun vagina’s worden gescand, de nummer één krijgt daar bovenop nog eens $5.000, de tweede plaats krijgt $2.500, en degene op de derde plek ontvangt $1.250. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de winnares ook nog eens een vaginale kroon met een hoop blingbling.

Om voldoende budget in te zamelen voor de uitvoering van dit project heeft de bedenker een crowdfund project opgezet. Wat het resultaat zal zijn zie je hier:
 

For your info: waarom het een blowjobmachine (met de naam autoblow 2 heet) is ons ook een raadsel, gezien er om de mooiste poes wordt gevraagd en niet om de mooiste mond.

Vind je dit een goed idee of vind je Brian maar een geile, vieze snoeperd?