Aftrekken: Dit vinden mannen daar écht van

Intiem door Redactie Ze.nl

Snokken, lurken, fappen, pagga slaan, rukken of masturberen - er zijn ontelbaar veel synoniemen voor het mannelijke masturbatieproces, beter bekend als aftrekken. Hoe je het ook wilt noemen is even niet belangrijk, want wat we ons voornamelijk afvragen is wat mannen er nou eigenlijk écht van vinden als jij je skills uitvoert op zijn banana. Omdat hij het je niet vertelt, doen wij het even: dit vindt hij nou écht van aftrekken.

1. Hij kan zichzelf ook aftrekken

Het wordt niet voor niets doe-het-zelven genoemd: hij kan zichzelf ook gewoon aftrekken. Sterker nog, waarschijnlijk kan hij het zelf gewoon beter. No offence, maar andersom weet jij jezelf toch ook sneller naar een hoogtepunt te brengen? Dit is de voornaamste reden dat hij liever wat anders doet als 'ie met jou is.

via GIPHY

2. Glijmiddel = key

Een goeie aftrekbeurt valt of staat bij het gebruik van glijmiddel. Hij kan zichzelf dan misschien wel aftrekken, maar wat hij niét kan is het arsenaal aan trucs met twee handen en glijmiddel dat jij voor hem in petto hebt. Neem ruim, want droog aftrekken voelt als een schaafwond op je knie oplopen terwijl je over een tapijt schraapt. 

via GIPHY

3. De technieken

Hij mag zichzelf dan wel prima kunnen aftrekken, maar reken er maar op dat het bij hem een lusteloze routineklus is. Dat gaat jou niet gebeuren, dus jij tovert een aantal aftrektechnieken tevoorschijn waar hij niet van terug heeft. Vergeet vooral geen glijmiddel en maak verschillende bewegingen. Gebruik twee handen, draai rondjes of gebruik alleen je vingertoppen. Het zit 'm tijdens het aftrekken vooral in het verrassingseffect, net als bij een goeie pijpbeurt.

via GIPHY

4. Bodylanguage

Nog zoiets wat jij wel hebt dat hij niet heeft: een goddelijk lichaam waar hij zich (hopelijk) tot aangetrokken voelt. Gooi dus al je sensuele moves in de strijd tijdens het aftrekken en maak er een showtje van. Dik het lekker aan, gewoon omdat het kan. Wedden dat hij de volgende keer smeekt of je 'm weer zo lekker wil aftrekken?

via GIPHY

5. Z'n ballen willen ook aandacht

Hoewel je als vrouw niet kunt bedenken dat het kneden in een zakje knikkers bevredigend werkt - it does. Wissel het aftrekken dus een beetje af met hier en daar een beetje kneden in zijn ballen of gooi je tweede hand in de strijd en doe het tegelijk. Hij zal het waarderen. 

via GIPHY

6. Paniek als het te lang duurt 

Soms lijkt het wel alsof je orgasme uit je tenen moet komen terwijl je voeten bevroren zijn. Geloof ons, niet alleen vrouwen hebben daar last van. Hoe langer het aftrekken duurt, hoe meer hij merkt dat het aftrekken langer duurt en hoe langer het aftrekken dus weer duurt. Snap je? Paniek! Stel 'm dus gerust en laat merken dat je niets liever wilt dan hem aftrekken. Is niet zo, maar doe maar gewoon alsof. I've got you baby!

7. Aftrekken is als een pizza willen maar chips krijgen 

Luister, aftrekken is lekker, maar er zijn betere dingen. Hij waardeert het gebaar, maar als hij mag kiezen krijgt hij toch liever een pijpbeurt. Afijn, je kan niet altijd je zin krijgen en net als aftrekken is chips gewoon het allerlekkerste als je lui op de bank ligt te Netflixen

8. Hij merkt het als je je verveelt

Aftrekken is net als het leven: het is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Als je er weinig van maakt kan aftrekken nogal saai worden. En dat heeft hij ook heus wel door. Voorkom dat aftrekken een lusteloze routine wordt terwijl jij aan je boodschappenlijstje van morgen zit te denken. 

via GIPHY

Lees ook: Van feit naar fabel: 11 weetjes over sperma die niet kloppen