Zo bereid je een triootje voor

Intiem door Redactie Ze.nl

Misschien fantaseren jij en je partner al een tijdje over een triootje. En hoewel je zoiets wellicht spontaan wilt doen omdat je anders te zenuwachtig bent, is het toch het beste om het wel voor te bereiden. In deze 9 stappen doe jij dit het beste! 

Lees ook: Je eerste trio: zo pak je dat aan

In films zie je een drietal mensen elkaar bespringen alsof er helemaal geen overleg aan vooraf is gegaan. Vaak zie je dan ook in diezelfde film dat het stel toch niet helemaal blij was met hoe het is gegaan. Je doet er dus goed aan om het toch te plannen. Hoe je het doet? Dat lees je hier!

Stap 1: the talk

Zodra een triootje ter sprake is gekomen en jij en je lover er allebei wel voorin zijn, is het belangrijk dat je er eerst met z’n tweeën over praat. In films die je vaak dat de derde sekspartner (naast een heterostel) een vrouw is. Check met je partner wat hij of zij fijn vindt en maak duidelijke afspraken over de potentiële sekspartner. Zorg ervoor dat jullie open communiceren over een eventueel triootje zodat jullie geen van beide verkeerde verwachtingen hebben.

via GIPHY

Stap 2: zoek een derde sekspartner

Zodra jullie wensen duidelijk zijn, kan de zoektocht naar een derde persoon beginnen. Zorg ervoor dat jullie degene allebei zien zitten en dat een van jullie niet instemt omdat de ander diegene zo leuk vindt. Cruciaal: de derde moet een onbekende zijn! Je hoeft diegene daarna nooit meer te zien en zo kan er ook geen jaloezie ontstaan wanneer jullie de persoon in kwestie weer eens tegenkomen bij het zoveelste feestje.

Stap 3: ga in gesprek

Wanneer de derde persoon is gevonden, is het belangrijk om niet meteen met z’n drieën in de kroonluchters te gaan hangen, maar om eerst even met z’n allen om de tafel gaan zitten. Het is goed om degene met wie je iets ongelooflijks intiems gaat doen met je partner een beetje te leren kennen. Je wilt immers wel dat het klikt.

Stap 4: zorg dat je op één lijn zit

Tijdens het gesprek met de derde partner is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de derde persoon. Wil je bijvoorbeeld niet dat er gezoend wordt? Maak dat dan duidelijk. Ook kun je afspraken maken over het eventuele contact na de vrijpartij. Maak duidelijk wat je van de persoon in kwestie verwacht.

Stap 5: moment inplannen

Je wilt weten waar je aan toe bent, dus grijp de agenda’s en plan wanneer jullie met z’n allen tussen de lakens wilt stoeien. Het zou je op z’n zachts gezegd overvallen als persoon numero drie opeens in een sexy pakje op de stoep zou staan. Gewoon plannen zodat je je mentaal en lichamelijk kunt voorbereiden.

via GIPHY

Stap 6: bescherming

We denken niet dat we hier heel uitgebreid op in moeten gaan. Gewoon bescherming gebruiken! Note: zorg bijvoorbeeld voor een voorraadje condooms.

Stap 7: alcoholische versnaperingen

Waarschijnlijk ben je best wel een beetje gespannen wanneer je op het punt staat je lover met een ander te delen. Zorg daarom voor een drankje zodat je een beetje los kunt komen. We raden je wel aan om niet een hele fles Chardonnay achterover te slaan. Je wilt wel nuchter zijn wanneer jullie beziggaan en niet boven de toiletpot hangen.

via GIPHY

Stap 8: erachter staan

Ook al staan jullie al in je nakie voor elkaar, als je toch niet meer zo zeker bent van je keus en je het eigenlijk niet meer ziet zitten, moet je dat zeggen. Het is belangrijk dat je er 100% achterstaat. Misschien baalt je partner er wel een beetje van en is de derde persoon ietwat teleurgesteld, maar als je er niet achter staat moet je het gewoon niet doen. Nee is nee!

Stap 9: geniet!

En dan komen we nu aan bij de laatste stap. Een heel belangrijke zelfs: geniet! Als je alles goed heb doordacht en voorbereid, rest je niets anders dan ervan te genieten!

via GIPHY

 

 

Sta jij open voor een trio?

Lees ook: Meer spanning in bed? 7 spicy ideetjes