De leukste tips om je vriend(in) te verrassen

Relaties door Zita

Is je lief binnenkort jarig? Een beter-laat-maar-nooit-Valentijn-cadeau nodig? Of wil je je geliefde zonder al te veel woorden gewoon duidelijk maken dat je ontzettend veel van diegene houdt? Lees dan deze tips om je geliefde te verrassen!

vriend verrassen

Ouderwetse ochtendverrassingen

Misschien heel afgezaagd maar het ouderwetse ontbijtje op bed werkt nog altijd even goed. Kook een lekker eitje, bak wat broodjes af, pers een vers justje en zie er heel niet-ochtend-like charming uit. Wie vindt het nou niet heerlijk om wakker te worden, een mooie vrouw én eten tegelijk te zien? Ideaal, toch?

Romantisch met de voeten op tafel

Is dit allemaal net iets te over de top voor je? Geen zorgen, het gaat toch om de gedachte? Lekker eten en een goede film is soms de perfecte date. Zorg voor een heerlijk dessert en doe alle vaat als jullie klaar zijn. Wedden dat je partner hier heel lang van kan nagenieten?!

Koken in lingerie

Dat iemand voor je kookt vindt iedereen heerlijk. In lingerie is nog leuker. Maar wat als we die twee toverwoorden nu eens samenvoegen? Koken in lingerie! Vooral via internet zijn er hele mooie setjes te verkrijgen. Denk aan mysterieus rood of zwoel zwart met kant. Een paar goede hoge hakken en een piepklein schortje maken dit droomdiner compleet. Succes verzekerd!

 

Onverwacht ritje

Toe aan iets nieuws? Iets verfrissends? Iets totaal onverwachts? Wat dacht je dan van een ritje in een heteluchtballon of formule 1-wagen, een dagje flyboarden, alpaca's knuffelen of het besturen van een vliegtuig cadeau doen aan je lover?

Ter land, ter zee & in de lucht

Samen op een boot met zonsondergang en een lekker drankje. Hoe romantisch wil je het hebben? Je verrast je geliefde met een origineel cadeau en geniet zelf van de uitstekende romantiek. Of wat dacht je van een romantisch ritje in een luchtballon of een overnachting in een echt kasteel?

Massage 

Hebben jullie het allebei zo druk en is de romantiek ver te zoeken? Besluit dan om een uur (of twee) eerder naar de slaapkamer te vertrekken. Alles wat je nodig hebt is massageolie, een kleine handdoek, een rustgevend wierrookje en eventueel een zacht muziekje op de achtergrond. Masseer je geliefde met lange zachte bewegingen en maak het spannend door steeds wat meer naar beneden te masseren. Ontwijk de gevoelige plekken net en zorg dat je eindigt met wat kuswerk in de hals. Het gevolg vul je natuurlijk helemaal zelf in...

Als muziek in de oren

Wat is nou een beter bewijs van jouw liefde voor hem dan vrijwillig meeluisteren naar de muziek van diens favoriete en jouw niet zo favoriete muziekband? Scoor twee kaartjes voor het concert, drink een borrel teveel en ga samen totaal uit je dak. Hij of zij zal je goede bedoeling meer dan waarderen en stiekem heb ook jij toch een leuke avond.

Lieve briefjes

Het is een klein gebaar, maar stop af en toe een lief briefje in haar of zijn broek- of jaszak. Als je lief later jouw lieve briefje leest, wordt die weer helemaal blij. En jij ook trouwens. Of schrijf juist een keer een ouderwetse liefdesbrief met daarin wat je zo leuk vindt aan hem of haar.

Hoe verras jij je lover?