Sugar daddy vinden: zo doe je dat op een veilige manier

Relaties door Jeanine

Alles krijgen wat je hartje begeert zonder maar een cent uit te geven. Onmogelijk? Zeker niet! Voor redelijk wat vrouwen is het hun dagelijkse leven. In ruil voor gezelschap krijgen ze allerlei dure cadeaus. Wil jij ook een sugar daddy vinden, maar heb je geen idee hoe je hem moet vinden? Wij helpen je!

sugar daddy vinden

Lees ook: De beste erotische podcasts van 2020

Wat is een sugar daddy?

Bij een sugar daddy, oftewel een suikeroom, denken veel mensen aan een vieze, oude man die voornamelijk seks wil. Het tegenovergestelde is waar, want seks hoort niet standaard bij zo'n relatie. Sterker nog: veel sugar daddy's zijn eigenlijk gewoon op zoek naar gezelschap. Sugar daddy's zijn rijke mannen, meestal in de veertig, die vrouwen willen verwennen met cadeaus. Alleen geld maakt niet altijd gelukkig, dat blijkt maar weer.

Duidelijke verwachtingen

Oké, laten we duidelijk zijn: je moet wel goed nadenken of je echt een sugar daddy vinden wilt. Een sugarbaby word je namelijk niet zomaar. Er zijn een aantal zaken waar je aan moet denken en goed op moet letten. Er zitten mannen tussen die al geld of cadeaus sturen als je een paar keer per week met ze appt. Tegelijkertijd zijn er ook genoeg mannen die meer willen. Het is dus heel belangrijk om duidelijk te hebben wat jullie van elkaar verwachten.

Veilige sites voor een sugar daddy vinden

Wil je een sugar daddy vinden, hoef je tegenwoordig niet eens het huis meer uit. Er zijn namelijk heel veel sites waar je op zoek kunt naar jouw suikeroom. Sommige daarvan zijn een beetje sketchy, dus wees voorzichtig waar je je aanmeldt. Deze sites zijn erkend en gratis:

 1. RichMeetBeautiful
 2. Seeking Arrangement
 3. SugarDaddyMeet
 4. Happy Matches

Sugar daddy vinden: volg deze stappen

 1. Meld je aan bij een erkende sugar dating site.
 2. Maak een aantrekkelijk profiel aan met foto, een biografie en je wensen.
 3. Chat eerst online met potentiële sugar daddy. Vinden jullie beiden dat het klikt? Spreek dan offline af.
 4. Spreek op een openbare plek af.
 5. Stuur je live locatie met een paar vrienden.
 6. Drink niet te veel alcohol en doe geen drugs tijdens de date.
 7. Klets over luchtige onderwerpen, maar maak het niet te persoonlijk.
 8. Maak alvast afspraken over geld.
 9. Zoenen tijdens de date kan, maar ga nog niet verder.
 10. Nodig de sugar daddy niet bij je thuis uit en ga niet met hem mee naar huis.
 11. Bespreek of je een tweede keer wil afspreken en wat daartegenover staat.

Bovenstaande stappen worden hieronder nog uitgebreider toegelicht.

Goede looks

Hoewel seks dus niet altijd een vereiste is, zijn de meeste sugar daddy's wel op zoek naar iemand die er goed verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar aantrekkelijk zijn is voor veel van deze mannen belangrijk. Wil je echt een sugar daddy vinden? Dan moet je investeren in mooie nagels, een leuk kapsel en een stijlvolle outfit. Als je dat doet zal je eerder een sugar daddy vinden en houden dan als je  aankomt met ongewassen haar en in een joggingbroek. Mocht je dus denken dat je niet zoveel moeite hoeft te doen, then you’ve got it wrong. Helaas.

Je profiel

Een vlot, interessant profiel met leuke foto’s is de key om zo snel mogelijk een sugar daddy te vinden die bij jou past. Wees eerlijk in je biografie, maar laat je wel van je beste kant zien. Kies foto’s uit waarop je goed te zien bent, leuk lacht en vooral jezelf bent. Houd je profiel ook up-to-date zodat je actief blijft. Vergeet niet dat er veel sugarbaby’s zijn die allemaal op zoek zijn naar die ene man. Schroom dus niet om je op meerdere sites aan te melden, want zo vergroot je juist je kansen.

Tijdens de date

Heb je een suikeroom aan de haak geslagen en gaan jullie elkaar ontmoeten? Nice work! Nu komt het spannendste deel: de eerste date. Net als bij ieder ander afspraakje wordt het sterk afgeraden om naar zijn huis te gaan, zowel tijdens de date als op het einde. Spreek altijd op een openbare plek af, ga zelf naar de locatie toe en vertel anderen waar je bent. Drink tijdens de date niet te veel alcohol. Niet alleen word je daardoor losser en onvoorzichtiger, maar het is voor een sugar daddy ook niet aantrekkelijk als je tijdens de date dronken bent.
Wil je potentiële sugar daddy per se afspreken bij hem thuis of in een hotel? Kap het dan beleefd af en ga er niet op in. Het is nog steeds iemand die je niet kent en helaas zijn er altijd mensen met slechte bedoelingen.

Leer hem kennen

Soms heb je direct een klik, soms duurt het wat langer. Net als bij een normale, traditionele relatie kost het tijd om elkaar te leren kennen. Spreek met elkaar af wat jullie van de relatie verwachten, zet het eventueel zwart op wit en wees altijd voorzichtig. Jouw veiligheid gaat voor alles. Als je er uiteindelijk toch niet meer mee door wil gaan, om wat voor reden dan ook, dan heb je daar altijd het recht toe. Zit het allemaal wel goed? Enjoy!

sugar daddy vinden

Lees ook: Zo regel je (leuke) seks via Tinder