Niet perfect, wél jezelf

Ze Expert Expert

Charlotte Charlotte
1505

Over Charlotte

Narcisme Expert

Charlotte van der Hoeven, Coaching & Training is gespecialiseerd in coaching voor mensen die te maken hebben (gehad) met narcistisch misbruik. Iedere derde zondag van de maand verschijnt zij hier met een artikel op Ze.nl.

Charlotte van der Hoeven is professioneel coach en therapeut en heeft zich gespecialiseerd in narcistisch misbruik. Meer informatie hierover kun je vinden op haar website www.narcismevrij.nl of op de Facebook-pagina van Narcismevrij.nl

Ik schrijf over de volgende onderwerpen:
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Tity Huisman

    Mensen die met een therapeutische achtergrond met een specialisme in narcistisch misbruik zijn ondervertegenwoordigd. Zo heb ik ook wel eens gehoord dat iemand die narcistisch misbruik heeft meegemaakt een misdiagnose kreeg,. Zo ga je googelen en leest over dit onderwerp en dan beginnen de kwartjes te vallen. Wat een verschrikking is dit. Je zou maken dat je weg kwam. Er staan wel goede tips over narcistisch misbruik geschreven op de site. Ik geloof dat therapeuten met dit specialisme een drukke praktijk hebben. Bewustwording is belangrijk. Ook is het belang rijk om het goed af te sluiten om te voorkomen dat het weer eens overkomt. Sommigen zeggen een magneet voor narcistische mensen te zijn. Je weet niet waar je het zoeken moet als je niet weet waar je mee te maken hebt. Ik heb het boek van Robert O Hare ook gelezen dit gaat over psychopathie. Het is wel goed dat men hier aandacht aan besteed want hoe meer er gered kunnen worden met die kennis heb je enig houvast. .

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen