Casper is een sugar daddy: 'Ik heb zes sugar baby's'

Relaties door Rosanne

Voor zijn sugarbaby’s betaalt Casper alles. Zelf krijgt hij er de vrouwelijke aandacht voor terug. Maar het is niet alleen goud dat blinkt. "Door mijn uiterlijk ben ik gewoon niet erg populair. Nu kan ik daten met mooie meiden."

Casper (32) is een sugardaddy. Met een topfunctie bij een oliemaatschappij zit hij om geld niet verlegen, maar in de liefde wilde het nog niet erg lukken. Naar eigen zeggen heeft hij een vrij klein postuur en rood haar. “Ik ben realistisch: ik ben niet het beeld waar de meeste vrouwen naar op zoek zijn. Daarom ben ik twee jaar geleden op een sugardatingsite terecht gekomen. Ik heb geen vrouw en kinderen en ben mijn hele leven al vrijgezel. Financiën spelen geen rol voor mij. Ik zie mijzelf als een volwassen man met levenservaring, die volledige controle heeft over zijn leven en economie en de kansen die hij in het leven heeft gekregen wil delen met een aantrekkelijke dame”, vertelt hij. Casper maakt gebruik van de site www.sugardaters.nl en kiest vrouwen boven de 23 jaar en slank van postuur. Een jaar geleden hadden we al een artikel over Emma die drie suikerooms heeft, nu laten we sugardaddy Casper aan het woord.


Duizend euro

“Voor mijn werk reis ik veel naar Noorwegen, Denemarken en Zweden. Op het moment heb ik zes sugarbaby’s, één in Nederland, één in Noorwegen, één in Zweden en drie in Denemarken. Het verschilt per sugarbaby hoeveel geld ik aan haar uitgeef, maar gemiddeld zit ik per date tussen de tweehonderd en vijfhonderd euro. Ik betaal de dames nooit in cash. De dame in Noorwegen houdt erg van nieuwe mooie kleding; welke dame niet?”, grapt Casper tussendoor. “De dame in Zweden help ik met haar huur. De dames in Denemarken verschillen; een daarvan neem ik graag mee op stedentrips, eentje houdt van kleding en een andere heeft hulp nodig met haar studie. De Nederlandse dame kan geen genoeg krijgen van sieraden.” Het meeste wat Casper ooit aan een date heeft uitgegeven, was rond de duizend euro. “Het was een volledige avond met bioscoop, etentje, drankjes, een hotelovernachting inclusief room service en tot slot een spa-treatment.”

De tegenprestatie  

“De dames in kwestie geven me één ding voor mijn geld terug: gezelschap. Door mijn uiterlijk (rood haar, erg dun en klein van postuur) ben ik gewoon niet erg populair onder de dames. Nu beweren ze altijd dat het om het innerlijk gaat, totdat ze me ontmoeten. Uiterlijk doet toch veel, ook bij vrouwen. Veel van mijn vrienden hebben aantrekkelijke vriendinnen, of veroveringen in kroegen. Ik heb dit nooit mogen ontdekken, maar toch: iedere man wil weleens het genoegen om te kunnen daten met een mooie meid. Seks hoort daar absoluut niet automatisch bij, sterker nog: ik voel me beledigd als de dame in kwestie aanneemt dat ze met me naar bed ‘moet’. Als zoiets te snel ter sprake komt op een date, dan is het voor mij over. Mijn slechtste ervaring vond plaats toen ik met een nieuwe dame afsprak. Ze koos ervoor om dit aan de bar in een hotel te doen, en ze vroeg me binnen tien minuten of het de bedoeling was dat ze met me naar bed ging. Ik voelde me goedkoop en beledigd.”


De voor- en nadelen

“Mijn leukste ervaring was toen ik op stedentrip ging met een van de meiden naar New York. Ze was er nog nooit geweest en het was altijd al een droom voor haar om ernaartoe te gaan. Om de blik te mogen aanschouwen van blijdschap op haar gezicht, toen we voor het eerst op Times Square stonden en over Broadway wandelden... Die blik van pure dankbaarheid: dat was mijn beste ervaring. Het blijft ietwat deprimerend om af en toe met je neus op de feiten te worden gedrukt dat de dames het doen voor de ‘voordelen’ en niet voor jou als persoon. Het geeft me soms een naar gevoel, maar zodra ik daaraan denk, herinner ik me ook dat ik mijn hele leven lang al alleen ben. Dan maakt het mij dus niets uit dat het ze niet om de liefde gaat. Ik krijg er wel de sociale aandacht voor terug die iedereen in het leven zoekt.”

Verliefd op mijn sugarbabe

“Ik begin er wel steeds meer moeite mee te krijgen dat het hen alleen om geld gaat, nu ik helemaal gek ben op één van de dames met wie ik aan het daten ben. Ik zou haar het liefst blijven daten en de rest opgeven... Haar ontmoet ik dan ook het vaakst van allemaal. Ze is zó leuk in de omgang en haar interesses zijn wat ik zoek in een dame. Zij is alleen een sugarbabe die er meerdere sugardaddy's op nahoudt. Ik heb nog niet durven vragen of ik degene ben die het meest speciaal is van allemaal en ik heb al helemaal niet de moed om te vragen of ze de rest wil opgeven voor mij. Maar misschien als de situatie me gek genoeg maakt, dat ik dan de stoute schoenen aantrek. Natuurlijk zou ik uiteindelijk een gezin en kinderen willen, maar voor nu vind ik het heel fijn om verschillende dames in diverse steden te ontmoeten. Het is telkens weer als een spannend avontuur. Dit wil ik nog niet loslaten. Ergens hoop ik dat ik een leuke dame ontmoet die bij me wil blijven en het sugardaten met anderen wil opgeven.”


Collega-sugarmama

Omdat Casper een leidinggevende functie heeft, weet niemand in zijn omgeving dat hij een suikeroom is, behalve één persoon. “Ik heb een vrouwelijke collega die een sugarmama is. Ik liep op het werk langs haar computer toen ze naar de wc was en zag toevallig dezelfde site openstaan die ik gebruik. Dus ik heb haar tijdens drankjes eens apart genomen en haar gevraagd naar haar ervaringen. Wij respecteren elkaars keuzes en hebben het tijdens bedrijfs-drankavondjes weleens over onze ervaringen en avonturen. Het zorgt altijd voor leuke kroegpraat. In gezelschap hebben we het dan over 'een datingsite', maar niemand weet dat wij eigenlijk daten met personen die jonger zijn in ruil voor financiële steun. Ik zou ook nooit willen dat het uitkomt; zoiets zou weleens het respect voor mij als leidinggevende kunnen verpesten.”

Lees ook onze andere real life-verhalen.

Wil je ook je verhaal aan (de leZeressen van) Ze.nl vertellen? Stuur dan een mailtje naar redactie@ze.nl o.v.v. real life verhaal.