Seksen op een festival: zo doe je dat

Intiem door Laura

Lekkere deuntjes, de zon op je bakkes en overal vrolijke mensen. En ja, een drankje (of vijf) helpt ook mee. Als er één plek is waar seks in de lucht hangt, is het wel op een festival. Van het een komt het ander... maar waar en hoe? Wij hebben wat nuttige sekstips voor je uit de hoge hoed getoverd.

Lees ook: Op zoek naar een sexy avontuurtje? 15 spannende plekken voor jou en je partner

Voorbereiding

Als je je met je vlam terugtrekt voor een potje tangoën, is het wel handig om het een en ander bij de hand te hebben voor het moment suprême. Condooms zijn natuurlijk een must, maar denk ook aan vochtige tissues en zakdoekjes. Ook niet overbodig: laat je vrienden weten wat je gaat uitspoken. Op deze manier worden jullie in ieder geval niet gestoord in jullie minnespel als ze naar je opsporen. It's sexy time!

via GIPHY

Don't: Dixi

Seks boven een bak vol pies en poep is alles behalve opwindend, maar toch wagen veel festivalgangers zich aan een wippie op de Dixi. Tip: doe het maar niet. En als je het doet, doe de deur op slot zodat je niet met je blote billen op internet belandt.

via GIPHY

Do: Doucheruimtes

Een betere oplossing zijn de doucheruimtes. Op sommige festivals lenen ze zich perfect voor een snelle wip. Ga op een rustig moment van de dag en sla daar je slag. Je moet het wel bij staande seks houden, maar alles is beter dan in een stinkende Dixi. Bovendien kun je je achteraf meteen weer fris en fruitig vertonen. Handig!

via GIPHY

Do: Tent

Ben je met je 'lovah' in een tentje en staat er seks op het menu? Zorg dat je je tent niet dichtbij het wandelpad zet. Een afgelegen plekje is een stuk vriendelijker voor je naaste buren. En doe alle zaklampen en tentverlichting uit zodat de rest van de camping niet mee kan genieten van jullie sensuele schaduwen.

via GIPHY

Auto

Wat is de plek waar niemand zich bevindt in het midden van een meerdaags festival? Juist, op de parkeerplaats zal geen hond te vinden zijn. Als je met de auto bent, kun je deze op een plekje achterin zetten en de ramen eens flink laten beslaan. 

via GIPHY

Lees ook: 10 pikante ideeën voor spannend voorspel