5 manieren om zijn ballen te verwennen

Liefde door Redactie Ze.nl

Weet je precies wat je moet doen om zijn piek te plezieren, maar hangen zijn kerstballen er maar wat slapjes bij? Feit: de meeste vrouwen besteden te weinig aandacht aan de sac des balles. Onterecht, want ballplay kan hem zeker naar nieuwe hoogtes brengen. Geef hem dan een vervroegd kerstcadeau en leer hoe je zijn ballen ook onder handen kan nemen. Geloof ons, hij gaat heel veel van je houden.

masseren ballen

Masseren

Zijn ballen verwennen begint bij een simpele aanraking. Zo eenvoudig is het. Dat neemt niet weg dat het wel een beetje spannend of onwennig kan zijn, omdat je weet hoe gevoelig het daar is. Je moet wel even de stap zetten. Wees heel voorzichtig en oefen lichte druk uit. Doe wat siliconen glijmiddel op je handen (dit voorkomt schuren) en begin zijn hele zaakje in te smeren. Ga eerst met beide handen van zijn penis naar zijn ballen en weer terug. Masseer daarna met je ene hand de schacht en masseer met je andere hand zijn ballen. Je kunt met een vlakke hand rondjes draaien of ze in je hand te laten rusten en heel zachtjes te 'kneden' en met je duim strelen.

via GIPHY

Teabagging

Het lijkt nogal heftig, maar het valt reuze mee. In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, hoef je niet zijn volledige zak in je mond te stoppen. Ga op je knieën zitten, gooi je hoofd achterover en neem één van zijn testikels in je mond. Zuig en lik voorzichtig terwijl je hem een handjob of blowjob geeft. Let er wel op dat je je tanden laat 'verdwijnen' achter je lippen. 

Lees ook: Pijnlijk: Deze dingen moet je NOOIT zeggen tijdens de seks

Likken

Vind je teabagging nou véél te heftig, dan begin je bij het simpel likken van zijn ballen. Voor hem een heerlijke toevoeging tijdens orale seks of aftrekken. Het standje 69 leent zich er bijvoorbeeld uitstekend voor om dit uit te proberen.

Penisring

Put a cockring on it. Je hebt penisringen die alleen voor zijn lans zijn bedoeld, maar er zijn ook exemplaren die om zijn kroonjuwelen gaan. De ring zorgt ervoor dat het bloed minder snel verdwijnt, wat zijn cojones su-pergevoelig maakt. Jouw aanrakingen zullen nu nog véél intenser voor hem zijn.

via GIPHY

Perineum

Wil je hem the full package geven? Dan 'pak' je het perineum er ook bij. Dit is een erogene hotspot die nog weinig mensen kennen. Het zit tussen de ballen en anus. Over dit plekje lopen veel zenuwen waardoor het heel gevoelig is voor aanrakingen. Wil je hem een onvergetelijk orgasme bezorgen? Ga tijdens het masseren dan ook even langs het perineum.

via GIPHY

Laatste tip

Let goed op zijn lichaamstaal om zijn reactie te peilen. Durf ook te vragen of hij het lekker vindt. Dat is de snelste manier om te weten of je op de goede weg zit.

Lees ook: Wat mannen zo lekker aan anaal vinden