Seks & relaties
Seks & relaties

VRIJ-dag: Wat mannen zo lekker aan anaal vinden

Reageer 0

Mannen geven elkaar onderling een high five wanneer ze weer eens hun aubergine in de perzik van een vrouw mochten steken. Heb je je ook altijd afgevraagd waarom mannen toch zo gefascineerd zijn door anale seks? Wij doken in de materie en kwamen tot deze vijf kont - eh... conclusies.

mannen anaal

Iets nieuws

Nieuwe dingen uitproberen in bed zorgt altijd voor een flinke dosis spanning. Wat zeldzaam is, wordt nu eenmaal meer gewenst. Wedden dat hij gaat zeuren op vaginale seks als jullie het altijd anaal zou doen. Just sayin’.

Exclusief

Een man wil gaan waar nog niet veel voorgangers zijn geweest. Als hij bij jou de artiesteningang mag nemen, voelt hij zich extra speciaal. 

Dominantie

Vijftig Tinten mag SM dan wel bij vrouwen op de kaart hebben gezet, mannen zijn nooit vies geweest van een beetje dominantie. Doggy style is niet voor niets de favo positie van de meeste mannen. Net als anaal heeft het iets dierlijks. Anale seks gaat nét een stapje verder en geeft hem dat echt alfa man-gevoel.

Vunzig

We willen alle mannen niet over één kamp scheren, maar de meeste heren houden niet van romantische, zwoele seks. Am I right? Een partijtje buttloving is stout en fout en staat garant voor kinky seks.

Nauw en wauw

Je bips is nou eenmaal niet bedoeld voor seks. Wie zich hier niet door laat tegenhouden, weet dat het daarachter hierdoor allemaal wat krapper is. En krapper betekent voor hem: meer gevoel, meer weerstand en meer genot.

 

Sidenote: Laat je niet gek maken. Een man kan nog zoveel redenen opnoemen waarom hij het zo asstastic vindt. Als jij niet wilt, dan houd je je achterdeur lekker op slot.

Lees ook: VRIJ-dag: zo denken lezeressen over kontlikken

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen