Pijpen: de absolute do's en don'ts

Intiem door Chloe

Als er iets is waar je veel mannen een groot plezier mee doet is het een pijpbeurt. Dit vinden zij ontzettend opwindend, maar het kan voor jou soms best lastig zijn. Wat moet je doen en wat vindt hij lekker? Dan verschilt nogal per man, maar met deze tips wordt pijpen voor hem (en voor jou) een stuk fijner.

Lees ook: Aftrekken: met deze tips word jij binnen no time een pro

1. Wees zelfverzekerd

Ben je een beetje nerveus of zelfs onzeker over jouw kwaliteiten als het gaat om pijpen? Dat is geen probleem, maar laat het tijdens de daad niet zien. Mannen vinden het namelijk erg aantrekkelijk als je dit met volle overtuiging doet. Wees vooral niet bang en je komt vanzelf over je onzekerheden heen.

2. Ga op onderzoek uit

Iedere man vindt wat anders fijn en daarom is het handig om te ontdekken wat dat bij jouw bedpartner is. Door op zoek te gaan naar zijn meest gevoelige plekje zit je eigenlijk altijd wel goed. Zo is het topje van zijn penis vaak erg gevoelig en ook zouden veel mannen het fijn vinden als je zachtjes hun ballen masseert. Wel voorzichtig doen natuurlijk, want ook deze zijn erg gevoelig.

3. Take it slow

Van de zenuwen kan je misschien alles wat gehaast doen, maar hou de rust bij jezelf. Begin dus rustig en bouw zo de spanning op. Be gentle, en begin bijvoorbeeld alleen met wat aanrakingen en kus hem rondom zijn penis voordat je direct begint aan de orale bevrediging.

4. Surprise!

Ben je al langer met je partner en zijn jullie op zoek naar wat spanning? Dan kun je hem verrassen door iets in je mond te doen tijdens de bevrediging. Ga bijvoorbeeld voor een ijsblokje of een pepermuntje. Geloof ons, hiermee scoor je altijd.

5. Beter safe than sorry

Een condoom is niet alleen voor de daad itself, maar ook als je iemand gaat pijpen raden we aan een condoom te gebruiken als jullie geen stel of exclusief zijn. We zijn inmiddels oud en wijs genoeg om te snappen dat er zo geen baby’s kunnen ontstaan, maar een soa kan je zo wel oplopen. Voorzichtig dus.

6. Voorzichtig met je tanden

Wanneer je een man pijpt, zorg er dan voor dan je zo min mogelijk zijn penis raakt met je tanden. Dit is namelijk geen fijn gevoel voor mannen en je wilt natuurlijk niet dat hij het uitschreeuwt van de pijn.

7. Iedereen is anders

Als je voor het eerst met iemand onder de lakens kruipt weet je nooit wat je kan verwachten wanneer de kleding uitgaat. De ene man is nou eenmaal wat groter geschapen dan de ander, dus probeer niet geschokt te reageren als het anders is dan dat je had verwacht. Anders dan zal er weinig (en niemand) komen van jullie steamy moment.

8. Doe niet te veel onderzoek

Dat je dit nu aan het lezen bent, zegt dus al dat je op onderzoek uit bent. Dat is op zich niet erg, maar haal je advies niet van porno websites af. In het echte leven lopen de dingen namelijk vaak anders. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt met wat je doet en je ontdekt vanzelf wel wat je wel en niet moet doen.

Lees ook: 9 tips om een blowjob voor jou ook een feestje te maken