Aftrekken: met deze tips word jij binnen no time een pro

Intiem door Bente

Met een goede handjob laat je het mannenhart – én de pretpaal itself - sneller kloppen. Maar wat is goed en hoe begin je? Wij leggen je alles uitgebreid uit. Voor je het weet ben jij een pro in aftrekken.

Lees ook: Pijpen? Volgens de mannen doe je dat het beste zó 

Begin

First things first: de handpalmen. Het is fijn als je handpalmen zacht en warm zijn. Niemand vindt het fijn om ijskoude vingers op de huid te voelen. Om het aftrekken smooth te laten verlopen is glijmiddel of spuug een goede optie. Je handen glijden zo makkelijk over de penis heen.

via GIPHY

Plezier

Het belangrijkste bij aftrekken is – ook al wordt het een handJOB genoemd – dat je het leuk vindt. Jullie moeten er beiden van genieten. Is hij nog niet stijf, don’t worry! Dat ligt niet aan jou. Soms moet je je partner even een handje helpen.

via GIPHY

Teasen

Om het voorwerk meteen spannend te maken kun je beginnen met teasen. Ga met je hand langs de onderbuik, richting de bovenbenen, tot je bij de penis bent. Je kunt deze stevig vastpakken of juist wat losser. Sla je hand om de penis heen en beweeg op en neer. Bepaal zelf of je met je hele hand of een paar vingers om de penis slaat. Ook kun je het tempo zelf bepalen. Steeds sneller of juist heel langzaam en stevig. Luister naar je partner wanneer je bepaalde moves uitvoert. Zo kun je opmerken of hij iets prettig vindt. Is de piemel besneden? Gebruik dan in ieder geval veel glijmiddel. Zonder voorhuid is de penis een stuk gevoeliger. Trek de huid niet te ver naar beneden, want dat doet zeer.

via GIPHY

Moves

Het wordt aftrekken genoemd, maar het is voor de man lekkerder om juist op te trekken. De voorhuid hoeft namelijk niet naar beneden getrokken te worden. Denk aan het melken van een koe, over charmant gesproken... Wanneer je het echt spannend vindt en niet weet wat hij lekker vindt, kan hij het ook eerst voordoen. Jouw hand onder de zijne en voel wat hij doet. Romantic vibes! Het is natuurlijk per man verschillend wat hij lekker vindt. Dus vraag er vooral naar. Dat is helemaal niet vreemd!

via GIPHY

Tips

Wil je wat meer spice in de slaapkamer brengen? Edgen is een goede tip om de spanning er goed in te houden. Wanneer je partner op het punt staan zijn climax te krijgen, stop je. Het orgasme wordt hierna nóg heviger. Een andere tip is om speeltjes te gebruiken. Oe la la!

 

Lees ook: Kom je moeilijk klaar? Met deze standjes lukt dat wél