Knallende orgasmes? Gebruik een clitoris stimulator!

Intiem door Jeanine

Waarvan gaat jouw hart nou écht sneller kloppen? En welke techniek werkt voor jou het beste? Op een gegeven moment weet je wel een beetje waardoor jij een happy ending krijgt. Tijd om wat extra’s toe te voegen! Met seksspeeltjes werk je naar een nóg spetterender orgasme toe. Ben jij jouw trouwe rabbit vibrator inmiddels wel een beetje zat en wil je wat nieuws? Dan wordt een clitoris stimulator jouw volgende favoriete aankoop.

Clitoris stimulatie
Lees ook: Gezonde goede voornemens? Meer masturberen!

Clitoris genot

Glazen dildo’s, luchtdruk vibrators, op een zuignap, G-spot stimulatie: het aanbod in seksspeeltjes is gigantisch. Misschien kom jij, net als heel veel vrouwen, tien keer sneller klaar door je clitoris te verwennen. Soms heb je ook gewoonweg geen zin in penetratie, maar zoek je wel wat extra stimulatie. Een clitoris vibrator biedt dan de uitkomst. Alle aandacht wordt gericht op jouw little bundle of joy. Het enige wat tussen jou en ultiem genot in staat, is het aanschaffen van een nieuw speeltje. Prima te verantwoorden, al zeggen we het zelf. Je moet jezelf immers ook verwennen, toch? En geen zorgen, je hoeft niet haastig om je heen te kijken of je iemand herkent voordat je een erotische zaak binnenstapt. Tegenwoordig kun je ook online een sexshop bezoeken. Het zoeken naar een leuk speeltje wordt daardoor al ietsje minder awkward.

Likkende vibrator

Vind je de hand aan jezelf slaan niet zo erg, maar mis je orale seks wel? Gooi dan gauw een likkende vibrator in je winkelmandje. Ook daarin is de keuze reuze. Sommige vibrators hebben alleen een tong die heen en weer beweegt. Er zitten ook vibrators bij die je al zuigend en vibrerend naar een hoogtepunt brengen én te gebruiken zijn als dildo. Gotta love technology. Single zijn was nog nooit zó bevredigend.

Vibrerende staaf

Wil je echt directe stimulatie op je gevoeligste plekje? Er zijn ook clitoris stimulators te koop in de vorm van een staaf. De punt is gesplitst en heeft aan beide kanten een bolletje die je tegen de zijkanten van je clitoris kunt zetten. Door de vibraties wordt jouw clit direct gestimuleerd. Geen poespas of gedoe met stekkers of batterijen. Ideaal als je gewoon snel wilt klaarkomen!

via GIPHY

Wand vibrator

Inmiddels een classic die in geen enkel nachtkastje mag ontbreken. Door de stevige trillingen en de verschillende vibratiepatronen en -standen is hij mega populair onder iedereen met een clitoris. De wand vibrator is ideaal, want je kunt hem ook gebruiken voor een intieme massage. Of je nu je lovers' nek masseert of je eigen schaamlippen en tepels teaset, je kunt ‘m op meerdere manieren gebruiken. Lekker multifunctioneel dus!  De meeste wand vibrators zijn ook nog eens uit te breiden met verschillende opzetstukken. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan kun je 'm heel makkelijk online aanschaffen in een sexshop.

Luchtdruk

Ga je voor een écht intens orgasme, dan kun je kiezen voor een luchtdruk vibrator. Het mondje van de vibrator zuigt jouw clitoris als het ware naar binnen en maakt gebruik van luchtdrukgolven. De meeste luchtdruk vibrators hebben meerdere standen, dus je kunt zelf bepalen hoe hard het gaat. Zo bereik je in recordtijd een orgasme – of twee. Sounds like heaven als je het ons vraagt!

Lees ook: Quarantainment: de beste seksspeeltjes om jezelf cadeau te doen