Seks & relaties / Seks
Seks

Zo gebruik je seksspeeltjes met je partner 

Begint de seks voorspelbaar te worden, of mis je wat pit in bed? Breng het avontuur naar een – nieuw – mind blowing hoogtepunt. Houd jullie relatie interessant en spannend. Wat dacht je van lovetoys? Ze hoeven echt niet enkel solo te worden gebruikt. Sterker nog, het kan juist ontzettend sexy zijn om dit samen te doen.  

Lees ook: 8 x jullie mening over als je partner porno kijkt

Keuze is reuze

Wil je je seksleven wat meer spice geven? Speeltjes kunnen hier een uitstekende rol in spelen – letterlijk en figuurlijk. Waar je misschien eerst dacht dat een toy alleen goed was voor solo, bestaan er dus ook duo speeltjes die jou en je partner – tegelijkertijd – van genot garandeert. Oe la la. Er zijn naast Tarzans en Satisfyers nog veel meer spannende toys. Voor ieder wat wil(d)s. Denk aan: dildo’s, buttplugs en BDSM-speeltjes. Het kan je intieme relatie een flinke oppepper geven. 

 

Het onbekende

Voordat je begint aan de nieuwe wending in de slaapkamer – of waar dan ook – is het goed om te overleggen met je partner. Is hij of zij ook toe om te experimenteren? De volgende stap is samen shoppen voor de juiste toys. Wees beiden betrokken in dit spannende proces. Stel jezelf open voor the unknown. Het uitzoeken van de speeltjes kan het vlammetje flink doen oplaaien, waardoor het een deel uit kan maken van jullie voorspel. 

via GIPHY

Samen spelen

Ontdek samen welke plekken fijn aanvoelen. Je kan dit doen met het speeltje zelf, een veertje, of je handen. Dit wist je vast (en hopelijk) al: bij de vrouwen is de clitoris het gevoeligst. Bij stimulatie van deze spot komen vrouwen het makkelijkst klaar. Gelukkig zijn er genoeg toys die speciaal hiervoor ontworpen zijn. Laat je partner de touwtjes in handen nemen en het speeltje bedienen. Geniet vooral van de intimiteit die jullie samen ondergaan en de opwinding die hierbij komt kijken. Ontdek ook wat je partner fijn vindt en laat zien wat jij lekker vindt. 

 

Intens gevoel

Er zijn nog een aantal opties om de seks een extra edge te geven. Je sexytime wordt ook intiemer wanneer de ander bijna klaarkomt, maar je vlak voor dat moment stopt. Herhaal dit enkele keren tot hij of zij écht niet meer kan. De partner beleeft het orgasme hierna een extra intens happy ending.

via GIPHY

Nieuw level

Waar je eerst misschien dominant of juist onderdanig was, kan je dat nu helemaal omdraaien. Bind je partner vast met handboeien en laat hem of haar diegene zijn die wordt gepenetreerd, in plaats van andersom. Dankzij speeltjes met afstandsbedieningen heb je de mogelijkheid om controle te hebben over het plezier van je partner. Je brengt het ei inside en vervolgens heeft je partner de touwtjes in handen met de afstandsbediening. Jij weet dus niet wanneer de vibratie komt. Gegarandeerd opwindend. Wil je helemaal out of the box? Ga samen naar een openbare plek. Probeer nu maar eens je hoogtepunt onder de controle te krijgen... 

 

Lees ook: Pijpen: dit zijn de beste tips van vrouwen