5 bizarre feiten over vibrators

Intiem door Bo_de_Boeye
Doet jouw vajayjay ook een vreugdedansje bij de gedachte aan de vibrator in je la? Mooi! Dan hebben wij voor jou vijf feitjes over jouw BFF tussen de lakens. Leer jij je trillende maatje ook eens op een andere manier kennen.
 
Hij is er altijd voor je wanneer je hem nodig hebt, zeurt nooit en geeft je precies waar je om vraagt. Zolang jij hem batterijen voert, is de vibrator jouw beste vriend. Maar wat weet jij eigenlijk over je favoriete speelgoed, buiten dat hij je nooit teleurstelt in bed? Wij zetten vijf verrassende weetjes over je vibo op een rijtje.
 
Women go loco
Nu staat je buzzende kameraad misschien bekend om zijn kwaliteit jou tot waanzin te drijven – zijn bestaan is te danken aan het tegenovergestelde. In de 19e eeuw ontwikkelde een Britse dokter een - 18 kilo wegend! - trillend apparaat om hysterische vrouwen door middel van een orgasme lam te leggen. Applaus voor deze geniale man die te lui was om het klusje zelf te klaren!
 
 
Hoe het konijn het haasje werd
Carrie Bradshaw & co. waren de perfecte PR-machine voor ’s werelds bekendste vibrator: the Rabbit. En hoewel dit konijntje tussen je benen zijn werk meer dan prima doet, had het apparaat nooit bestaan zonder de preutse, Japanse wetgeving. Die zegt namelijk dat het verboden is seksspeeltjes te produceren in de vorm van een penis. Dus ja, dan maar in de vorm van een schattig konijntje. Uiteraard.
 
Verboden vruchten
Terwijl wij inmiddels al drie drillmeisters versleten hebben, gaat het er in sommige staten in de VS heel anders aan toe. In sweet home Alabama is het illegaal om vibrators te verkopen en je mag er alleen eentje aanschaffen op doktersrecept. In Arizona mag men niet meer dan twee exemplaren van ons favoriete speelgoed bezitten en in Texas zijn het er zes, allemaal om te voorkomen dat mensen een handeltje beginnen in de goodies. Want ja, de Rabbit is natuurlijk veul gevaarlijker dan een geweer. Snap je wel, toch?
 
 
Vibrato
Een leraar die een trillende vibrator in je nek legt bezorg je natuurlijk linea recta een paar blauwe ballen. Tenzij het dramaleraar David Ley van de University of Alberta is, die jouw vibrerende vriendje gebruikt om de zangkwaliteit van zijn leerlingen te bevorderen. Met zijn – blijkbaar werkende – techniek sierde hij meerdere krantenkoppen. Weet jij ook weer dat je het in ieder geval zuiver uitgilt wanneer je met je toy aan het spelen bent.
 
Cleo, you naughty girl
Dat Cleopatra een ware bombshell geweest moet zijn, wisten we wel al langer. Dat er daarnaast niets mis was met haar libido, blijkt wel uit het verhaal dat mevrouw al die eeuwen geleden zelf een vibratorachtig apparaat bedacht. Hoe? Door een uitgeholde kalebas te vullen met boze bijen. Say what?! Cleopatra nam blijkbaar het bijtjesgedeelte van de bloemetjes en de bijtjes iets te letterlijk.
 
Van welk vibratorfeitje viel jij bijna van je stoel?