Sekstips die je beter niet kunt opvolgen

Intiem door Kimberly
Hoe kunnen we onze vent het best teasen? That’s the question. De bladen staan er vol mee, maar wij, en hoogstwaarschijnlijk de mannen en hun kleine makkers, hebben ietwat twijfels bij sommige sekstips. Daarom kun je de volgende tips ook beter niet opvolgen… 
 
Tip 1: "Til zijn arm op en lik het onderste deel van zijn oksel, daar waar zijn borst begint."
Flink tekeer gaan jullie tussen die – nu nog witte – lakens. Over een drietal minuutjes heb jij geen droge draad meer aan het lijf en ook vriendlief heeft klotsende oksels. Tijdens een positiewissel besluit je langzaam aan zijn stoppeloksel te likken en terwijl hij dit als een – letterlijke – inkakker ondervindt, ervaar jij een zure, best wel sterke smaak. Sounds good, right

 
Tip 2: "Plaats je linkerhand op de schacht en je andere hand op de top van de penis. Maak dezelfde beweging als het openen van een pot.”
Ehm... zie jij het voor je? Wij ook niet.
 
Tip 3: "Neurie en zing terwijl je hem een blowjob geeft. De trillingen maken hem gek!" 
Niet om het een of ander hoor, maar The Final Countdown neuriën terwijl jij zijn leuter in je mond hebt? Je zou je haast verslikken en ook hij zal eh… ietwat verbaasd naar beneden kijken. 
 
Tip 4: "Steek zijn penis in een donut en eet deze er langzaam af." 
Nog zo eentje. En al is-ie best leuk bedacht, wij betwijfelen zijn succes. Behalve dat het plak- en kleeftaferelen zal gaan opleveren, zal hij het initiatief eerder grappig dan geil vinden. Bovendien: hoe zou jij het vinden als vriendlief met een winterpeen zou komen aanzetten? Juist. 

Tip 5: "Vertel hem op een zwoele toon dat je opgewonden bent."

Begrijp ons niet verkeerd, dit vinden mannen héérlijk. Toch moet je even overwegen of je niet te nuchter bent voor dit soort dirty talk. Als jij de oer-Hollandse zelve bent en lichtelijke lompheid uitstraalt, kan zo'n stoute zin wellicht verkeerd uitpakken. 
 

Tip 6: "Strooi een beetje peper onder zijn neus nét voordat-ie klaarkomt. Het niezen zal het feelgood-gevoel versterken." 
Oké. Dit moment stellen we ons even visueel voor. Dus in the heat of the moment haal jij een Albert Heijn-huismerkmolentje tevoorschijn om deze vervolgens onder vriendliefs neus te steken. Leuk bedacht, maar één klodder vanonder is al voldoende, zeg maar. 

Tip 7: "Werk tijdens de orale seks met warme en koude lucht. Dit doe je door lucht in te ademen als je naar beneden gaat, en uit te blazen als je weer omhoog gaat."
Is boeren en scheten ook toegestaan? Anders is het mission impossible… 

 
Tip 8: "Bijt zachtjes, maar niet té zacht, op de huid van zijn scrotum." 
Even voor de duidelijkheid: het scrotum is het mannelijk lichaamsdeel waarin de zaadballen zich bevinden. De combinatie ‘ballen’ en ‘bijten’ doet bij menig man de (bal)haren al overeind staan, laat staan dat de desbetreffende daad een werkelijk succes gaat worden. We don’t think so.
 
Tip 9: “Als jouw haren lang genoeg zijn, sleep je ze lichtjes van links naar rechts over zijn penis en testikels. Ga voor de afwisseling ook naar boven, richting zijn borst en daarna weer terug naar beneden.”
Headbangend met je lange lokken probeer je hem in the mood te krijgen. Terwijl jij vrolijk het liedje Van voor naar achter, van links naar rechts in je hoofd hebt, heeft hij The Ring-visioenen. Succes? Yeah right… 
 
Tip 10: “Wrijf een warm washandje over zijn zaakje en stop vervolgens zijn testikels daarin.”
Eerlijk is eerlijk: je zou best eens de indruk kunnen wekken dat je zijn mannelijk lid een grote schoonmaakbeurt aan het geven bent. Om dan nog maar te zwijgen over zijn hangende hairy lairy’s die je bewust lijkt te verstoppen. Voor deze tip kunnen we dus beter passen. Tenzij hij een niet-te-harden-lüft down there heeft.

Heb jij nog een sekstip die we beter niet kunnen opvolgen?