SEXETERA: Hoe was jouw ontmaagding?

Intiem door Karin
In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Hoe was jouw ontmaagding?'
 
De eerste keer. Voor sommige meiden is het misschien al heel wat jaartjes geleden, maar elke vrouw blijft het bij. We weten nog precies met wie, waar en hoe het was. Van tevoren hadden we (waarschijnlijk) een romantisch beeld bij hoe de eerste keer zou moeten zijn, maar werd deze verwachting ook werkelijkheid..?
 
Pijnlijk
"Auw.. aaah jaaa.. auw.. ja ontzéttend lekker hoor.. auw!"
 
Ro: "Mijn eerste keer was met mijn vriendje en het deed zeer! Ik was ook heel zenuwachtig, want hij moest een condoom gaan halen en ik weet nog dat ik dacht: 'Oh my god, als hij terugkomt gaat HET gebeuren.' Ik heb er geen spijt van maar als ik het over kon doen had ik wel nog even gewacht, want ik was best jong. En dan had ik wél aan voorspel gedaan hihi!"
 
Eden: "Nou, dat was met mijn eerste vriendje, die daarna ook mijn man werd. We deden het in een tent op een Franse camping. Ik vond seks met een man een regelrechte ramp: wat deed dat zeer! Ik was veel te verkrampt, omdat ik diep in mijn hart wist dat ik meer 'van de vrouwen' was. Ons seksleven (voor zover we dat hadden) was een ramp, voor de rest waren we echte maatjes. Wat een verademing is de seks met een vrouw nu: totaal ontspannen en totaal niet verkrampt!"
 

 
Met een speeltje
Who needs a man, when you have batteries?
 
Jip: "Mijn 'ontmaagding' was met een seksspeeltje... Ik had 'm ingebracht zonder glijmiddel en het was dus pijnlijk. Maar goed, mijn maagdenvlies was wel gebroken en nadien heb ik er veel plezier van gehad."

Niet zo?n succes
Ontmaagding, ontschmaagding
 
Jessica: "Mijn ontmaagding was in één woord verschrikkelijk. Niet omdat het pijn deed of iets dergelijks, totaal niet. Hij kon het gat niet eens vinden, al dacht hij van wel! Hij was mijn eerste grote liefde, ik was dertien en hij ook, dus echt ervaring hadden we nog niet. Ik had zelfs mijn eerste menstruatie nog niet eens gehad. Wat ik het allerergste vond was dat ik dacht dat 'ie de volgende dag wat met mijn nicht had gedaan. Hij houdt nog steeds vol van niet, maar na anderhalf jaar kwamen we alsnog bij elkaar en hebben we het echt goed overgedaan. Maar ja die eerste keer vergeet ik nooit meer. Na die tijd had ik wel heel veel spijt maar ach, na vijftien jaar kan ik de humor er gelukkig wel van inzien. Ik hoop alleen dat mijn dochter wat langer wacht voordat ze haar eerste keer heeft, want dertien is wel heel jong..."  
 
Acchi: "Ik was smoorverliefd op hem en ik dacht dat het wederzijds was. Na een avond stappen gebeurde het één en ander en belandden we uiteindelijk in de bosjes waar hij me ontmaagde. De volgende dag heeft hij me keihard laten vallen. Ik was jong, naïef, verliefd en zag het absoluut niet aankomen. Spijt heb ik absoluut niet, ik zie het als een ervaring waar ik van geleerd heb."
 

 
Bonita: "Mijn eerste keer was met een - op dat moment - goede vriend van mij. Ik had dat echter nooit moeten doen, want de vriendschap is nooit meer zo geweest als het was. Nu spreek ik hem helaas bijna nooit meer, terwijl de vriendschap mij heel veel waard was. Stom, dus dames duik nooit met een goede vriend tussen de lakens!"
 
Secret Lady: "Mijn ontmaagding was toen ik zeventien jaar was. Ik woonde 'begeleid' voor tieners die vroeg uit huis waren en leerde daar een jongen kennen op wie ik stapelverliefd werd. Op een gegeven moment waren we allebei heel nieuwsgierig naar 'die eerste keer', want dat was het voor hem ook! Op zijn kamer heeft 'die eerste keer' toen plaatsgevonden. Ik was een beetje zenuwachtig, maar verder voelde ik me prima; ik was natuurlijk superverliefd! Het deed even pijn bij de ontmaagding zelf en ik heb ook wel even gebloed. Na een tijdje hebben we de draad weer opgepakt wat goed verliep. De volgende dag was ik in de zevende hemel! Ik liep de hele dag op wolkjes en had een gigantisch gelukzalig gevoel. Helaas denderde ik snel van die wolkjes af, toen bleek dat hij het niet meer wilde doen. Hij gaf geen reden waarom niet en tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet waarom hij niet meer wilde. Erg vaag! We hebben nog een jaar verkering gehad toen ik het uitmaakte. Tja... spijt? Echt spijt heb ik nooit gehad, want ik wilde het toen gewoon heel graag!"

Succesvol
Missie geslaagd
 
Jamie: "Aan mijn ontmaagding heb ik goede herinneringen. Het was met mijn eerste echte vriendje; ik was zestien jaar. We hadden al eerder een keer bijna seks gehad, maar die keer was ik er nog niet helemaal aan toe. In de week die volgde kwam ik erachter dat ik het toch wel erg graag wilde en wel met hém. Hij was erg lief voor me en heel voorzichtig. Het deed nogal pijn - ook de paar keer erna nog - en telkens was mijn vriendje heel zachtaardig en lief. We hebben negen maanden met elkaar gehad en in die tijd ook wat meer geëxperimenteerd. Aan mijn eerste keer denk ik nog altijd met een gelukkig gevoel terug!"
 
Angel91: "Mijn eerste keer verliep eigenlijk vrijwel pijnloos. Het voelde in het begin wat raar, maar ik heb er geen spijt van. Voor die jongen waar ik het toen mee deed, was het ook de eerste keer. Dus het was eigenlijk voor ons beiden onze ontmaagding. Het was wel wat stuntelig. Als ik nu terugkijk, dan voelde ik me eigenlijk niet zo heel erg op mijn gemak. Ik voel me bij mijn huidige vriend meer op mijn gemak dan ik mij ooit bij hem of wie dan ook gevoeld heb."
 
Hoe was jouw eerste keer?