SEXETERA: Wat is jouw ultieme seksfantasie?

Intiem door Karin
In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel van vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: ?Wat is jouw ultieme seksfantasie?'
 
Wij vrouwen praten honderduit met onze vriendinnen over seks. Seksbloopers, onenightstands en de bedprestaties van onze fuckbuddies worden uitgebreid besproken. Maar seksfantasieën? Hmm, dat is dan toch wel een beetje eng? Maar hier wordt het uitgebreid besproken!
 
Met een vrouw
Hoe meer boobies, hoe meer vreugd!

Jessica: ?Mijn ultieme fantasie is om samen met mijn vriend een triootje te hebben met een vrouw. Dat lijkt me echt wel fantastisch om mee te maken, gewoon om het een keer te ervaren.?

Rohena: ?Mijn ultieme seksfantasie is het een keer met een meisje te doen.?

Jamie: ?Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat mijn ultieme fantasie seks met een vrouw is. Ik ben zeker niet lesbisch en zou niet zonder een man kunnen, maar het idee om een keer uitgebreid aan een mooie vrouw te zitten vind ik allesbehalve slecht. Vrouwen hebben nu eenmaal een mooi lichaam. Toch zie ik seks met een vrouw ook als vreemdgaan, dus zolang ik een vriend heb gaat het sowieso niet gebeuren. Verder zou ik niet weten waar ik een mooie, leuke vrouw moet vinden die deze fantasie uit wil laten komen!?
 

Secret Lady: ?Mijn ultieme fantasie zou zijn om (weer) eens te zoenen met een mooie vrouw en daar misschien wat verder in te gaan. Ik kan me namelijk ook (seksueel) aangetrokken voelen tot een vrouw, maar zou geen relatie willen met iemand van het vrouwelijk geslacht. Vroeger heb ik wél eens een relatie met een vrouw gehad en ook seks. Maar ik moet wel heel duidelijk zeggen dat ik het niet meer wil uitvoeren, dat vind ik te ingewikkeld worden. Het is gewoon omdat ik een vrouw ook heel mooi en aantrekkelijk kan vinden, maar verder doe ik er niks mee. Mijn vriend weet ervan en heeft er gelukkig geen problemen mee dat ik zo ben. Hij zegt gewoon dat ik dubbel kan genieten als we in de stad lopen bijvoorbeeld, haha! Dan kijken we dus samen naar vrouwelijk schoon! En ik ben blij dat hij er zo open over denkt, want ik wil wel mezelf kunnen zijn en dat kan op deze manier. Het geeft ook een extra dimensie aan onze relatie vind ik, het heeft wel iets bijzonders. Het is 'tussen ons' en daar geniet ik van. En van het 'samen kijken' natuurlijk!
Het lijkt me ook fantastisch om de heerlijke seks tussen mij en mijn vriend te filmen. Daar hebben we het weleens over gehad, maar het lef heb ik nog niet echt. Maar het gaat er vast nog eens van komen! Eerst maar eens wat spiegels in de slaapkamer..."
 
Pottenkijkers
Joehoe!

Eden: ?Ik ben té jaloers om een derde vrouw in het ?liefdesspel? van mij en mijn vrouw te betrekken. Maar het lijkt me wel heel spannend om seks te hebben, terwijl men toe kan kijken. Vrijwillig, niet op een openbare plek: dat is niets voor mij. Dus een lesbische parenclub zonder dat ze aan mijn vrouw zitten lijkt mij wel wat.?

Tijdens het rijden
Kijk uit, naar links!

So Me: ?De meeste fantasieën zijn al uitgevoerd! Ik heb gewoon de stoute schoenen aangedaan! Toch lijkt het me nog altijd leuk om mijn mannetje eens goed te verwennen terwijl hij aan het autorijden is. Ik denk dat de spanning groot is en omdat het niet dagelijks gebeurt denk ik dat het ook echt een aparte ervaring zal zijn."
 

 
Ongeremde passie
Rrrrrrr...!

Otje: ?Mijn ultieme fantasie is een vakantie in een huisje ergens in een afgelegen bos met een meertje, waar niemand anders is dan ik en mijn vriend. En dat we dan heel de vakantie lang niets anders doen dan oefenen om het perfecte kindje te maken!?
 
Jessie: ?Mijn ultieme seksfantasie is eigenlijk heel cliché. Net als in een film dat je man je begint te zoenen en echt eigenlijk de kleren van je lijf rukt, je tegen een muur aanduwt en dat je uiteindelijk random ergens terechtkomt, omdat je allebei niet meer te stoppen bent. Ja...?

Geen fantasieën
Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

Joke: "Ik heb hier even over moeten nadenken. Ik denk dat ik geen ultieme seksuele fantasie heb. Zou dat betekenen dat ik gelukkig ben met mijn seksleven? Ja! We hebben afwisseling genoeg, zodat het nooit saai wordt en af en toe proberen we nieuwe dingen uit! Het blijft gewoon een feestje.?

Hoe zit dat bij jou? Wat is jouw ultieme seksfantasie..?