SEXETERA: Extreme sekservaringen

Intiem door Donna

In SEXETERA wordt eens in de twee weken een panel aan vrouwen ondervraagd over hun seksleven. Deze week geeft het panel antwoord op de volgende vraag: 'Wat is jouw meest extreme sekservaring?'

1. Lesbian Love

Vrouwen zijn om van te 'houwen'.

Lisa: "Tijdens een avondje stappen met mijn vriendin kwam ik een vriend tegen waarmee ik al vaker het bed gedeeld had. Hij was echter bezet, dus keer op keer was het weer spannend om met hem mee naar huis te gaan. De drankjes werden achterover gegooid en mijn vriendin en ik begonnen hem op te geilen door te zeggen dat we wel een trio met hem wilden. Ik besloot hem een voorproefje te geven en zoog hem ordinair af op het toilet. Mijn vriendin vertrok onder het mom van 'vroeg opstaan'. Vervolgens gingen we naar zijn huis. Maar wat hij niet wist, was dat ik mijn vriendin gesmst had met waar hij woonde en zij nog geen twintig minuten later naakt in zijn slaapkamer stond. Superspannend, maar hij had wel de tijd van zijn leven!"

 

 

 

 

 

Jolie: "Het meest extreme dat ik heb gedaan op seksgebied is een wilde avond beleven met twee vriendinnen. Zij zijn allebei biseksueel; ik had nog nooit met een vrouw gezoend. Op deze avond gebeurde alles in één keer. Ik was in het begin wat verlegen, maar het werd een avond om nooit meer te vergeten!"


2. Vreemde plekken
Niets heerlijker dan zand in je bilnaad!

Angel91: "Het was ?s avonds laat en mijn vriend en ik kregen zin.We zijn het bos ingelopen en hebben daar een plekje gevonden. We zijn gaan zitten en algauw ging het knuffelen over in seks. Het was echt heerlijk zo in de open lucht en ook lekker knus. We hebben daarna zeker nog een uur na liggen genieten."

Rensie: "Op een geweldige stapavond met vrienden in Eindhoven was ik steeds zwoeler aan het dansen met mijn (toenmalige) vriendje. We zonderden ons steeds verder af van de rest. Het werd al snel iets te heet op de dansvloer en daarom besloten we samen naar buiten te gaan, waar we een rustig steegje opzochten. Hier zoenden we heerlijk verder en hadden we bijna seks tegen de muur. Opeens ging er echter een achterdeur open en kamen twee POLITIEMANNEN naar buiten! We hadden staan vrijen tegen het politiebureau! Gelukkig zagen zij er de lol van in, maar voortaan kijk ik toch iets beter uit voordat ik een steegje induik..."

Janie: "Het meest extreme dat ik ooit gedaan heb, is seks in het bubbelbad. Ik ben ooit met mijn toenmalige vriendje ?s nachts via het dak een zwembad binnengegaan. Daar hebben we in het bubbelbad, omdat de rest van de baden veel te koud waren geworden, seks gehad. Het was eigenlijk niet eens lekker."

 

 

 


3. Bloederige taferelen
Hup, weg met die tampon!

Joke:

"Een aantal jaren geleden ben ik met mijn vriend naar bed geweest, terwijl ik ERNSTIG ongesteld was. We waren op vakantie en sliepen in een heel luxe hotel. Je weet wel: witte lakens, witte vloerbedekking... We dachten dat het met een handdoekje wel oké zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het was echt vreselijk toen we de volgende ochtend wakker werden. We hebben geprobeerd om alles schoon te maken, maar dat lukte niet meer. Bij het uitchecken nam ik me dan ook voor om er nooit meer terug te komen!"

4. Bondage

Schat, pak jij de touwen?

Anne:

?Af en toe vind ik het fijn om me een blinddoek om te laten doen en m?n armen vast te laten binden. Gewoon het gevoel dat je niet weet wat er komen gaat maakt alles zoveel meer intens!?

Secret Lady: "Mijn vriend en ik zijn eigenlijk net het pad van uitdagende sex ingeslagen, dus zijn we wat aan het experimenteren. We hebben pas voor het eerst met elkaar 'gespeeld' terwijl de één geblindoekt was en handboeitjes om had. En dan plagen hè! Gewoon lekker uitdagen en dan nét niet geven wat hij wil. Uiteindelijk eindigde ik met mijn mond om zijn intiemste deel en ging ik net zo lang door tot hij klaarkwam via zijn G-Spot. Hij was niet te houden! Het was heerlijk om te doen."

5. Valeska en Suuske

Deze dames weten pas écht wat extreem is!

 

 

 

 

 

Valeska: "Het meest extreme voor mij, was toen ik met vijftig mannen een gangbang hield in een leuke club in Rotterdam. Ik ben toch wel een gangbang-liefhebber. Mijn mooiste aantal is een stuk of zes mannen."
 

Suuske: "Het meest extreme dat ik ooit gedaan heb op seksgebied was toen ik anaal genomen werd door een lerares met een voorbinddildo. Ik was toen twintig en zij in de veertig. We waren op studiereis in Brussel en onze klas zou die ochtend naar een bank gaan. Ik wilde echter gaan shoppen en deed net alsof ik migraine had. Van de leraren mocht ik in het hotel blijven. Toen ik zag dat de bus vertrok wilde ik net mijn kamer uitlopen. Toen klopte juf Anne aan. Zij was achtergebleven en wilde weten hoe het met mij was. Juf Anne was een soort Meryl Streep; ze had iets, maar ze was geen stuk. Juf Anne was goed in Reiki en wilde mijn zogenaamde migraine wegnemen. Hiervoor moest ik wel mijn blouse en BH uitdoen. Ik heb dit dan ook gedaan. Plotseling hadden we seks. Ik ben heerlijk klaargekomen, maar schrok wel even toen zij uit haar tas een zwarte voorbinddildo haalde en omdeed. De voorbinddildo was enorm; veel groter dan de gemiddelde penissen van mijn vrienden. Ik was goed nat en kon de voorbinddildo met gemak hebben, maar toen ik op mijn buik lag en juf Anne bij mij anaal naar binnen wilde, heb ik gegild als een varken aan een spit. Het leek wel alsof ik uiteengereten werd. Na ongeveer tien minuten kon ik er pas een beetje van genieten."
 
SEXETERA is niets zonder jouw reactie! Dus vertel op: wat is jouw meest extreme sekservaring?