Intens plezier voor jou én je partner met een duo vibrator

Intiem door Jeanine

Extra stimulatie en plezier tijdens seks, do we need to say more? Mocht je denken dat jullie seksleven al op zijn hoogtepunt is, dan hebben we goed nieuws voor je. Het kan namelijk nog beter! Wij vertellen je waarom een duo vibrator echt niet in jullie nachtkastje mag ontbreken.

Duo vibrator

Lees ook: Nog nooit een buttplug gebruikt? Dit is waarom je dat wilt proberen

Een nóg beter seksleven

Er is altijd wel iets dat je kunt verbeteren of kunt toevoegen, hoe goed jullie seksleven ook mag zijn. Een speeltje gebruiken is een hele simpele manier om wat spice toe te voegen. Je kunt ‘m gebruiken tijdens het voorspel of om de ander lekker mee te verwennen. Om mee te teasen, elkaar tot een hoogtepunt brengen of om de seks naar een hoger niveau te tillen: er is zoveel mogelijk!

Comfort

Wist je dat je speeltjes ook heel goed tijdens de seks kunt gebruiken? Een duo vibrator zorgt bijvoorbeeld voor genot voor jou én de ander. Het is zo vormgegeven dat jij ‘m comfortabel kunt dragen, terwijl je partner je penetreert. Overigens ben jij niet de enige die de vibraties zal waarderen: ook je minnaar kan tijdens de penetratie meegenieten. Wedden dat jij niet de enige bent die helemaal wild wordt van zo’n seksspeeltje?

Handsfree stimulatie

Wat nou zo fijn is aan een duo vibrator, is dat hij tegen je clitoris aangeklemd zit. Het speeltje stimuleert jouw bundle of joy, waardoor jullie allebei je handen vrij hebben om elkaar te verwennen. Terwijl jullie elkaars lichaam verkennen, vibreert het speeltje erop los. Je hebt net iets meer vrijheid terwijl jullie opbouwen naar een intenser orgasme. Het geeft dus een echte, sensationele boost aan jullie seksleven. Of je nu solo gaat, de afstandsbediening aan je partner overhandigt of ‘m tijdens het penetreren gebruikt: intensified pleasure gegarandeerd!

Meerdere soorten

Er zijn meerdere duo vibrators die jullie een handje kunnen helpen om extra te genieten. De duo vibrators van het meest populaire merk We-Vibe zijn bijvoorbeeld heel geschikt. Met G-spot stimulatie, waterproof of wereldwijd bedienbaar met een app: er zit voor iedereen wel wat bij.

Perfect voor anale seks

Mocht je het opstapje willen maken naar anale seks, dan zijn duo vibrators daar juist perfect voor. Door de vibraties tegen je clitoris kun je nog meer genieten. Anale seks is in het begin vaak even wennen, dus het is wel zo fijn als je jezelf ondertussen kunt plezieren en naar een hoogtepunt kunt brengen. Met een duo vibrator hebben jij en je partner daar geen omkijken meer naar, want het wordt gewoon voor je gedaan. Handig, want dan kan je geliefde zich ondertussen concentreren op je booty.

Lees ook: Anale seks? Begin eerst met anaal toys