Zilveren ringen waarmee je kunt masturberen

Intiem door Marleen_S
Diamonds are a girl's best friend! Wij vrouwen houden wel van een mooi sieraad, van armbanden tot ringen. In Milaan vonden ze het tijd om pracht en praal te combineren met lust. Daar ontwierpen ze een heuse masturbatiering.

 
Mode met een functie, dat is het idee achter de masturbatieringen. In Milaan ontwierp het bedrijf Menage A Quatre een serie ringen die op het eerste oog doodnormaal lijkt. Oké, de siliconen balletjes en vage vormpjes die aan de ring zijn bevestigd, zien er wel apart uit, maar ja, high fashion is soms ook maar moeilijk te begrijpen.
 


De siliconen toevoegingen aan de ringen zitten er niet voor niets. Behalve dat de ringen mooi en elegant ogen, dienen ze ook als seksspeeltje, aldus Daily Mail. Een mooi fashion statement overdag op kantoor, maar ?s nachts pure verwennerij voor de vrouw.
 
Spontane manier om lichaam te ontdekken
Volgens Menage A Quatre zouden de ringen de levensstijl van vrouwen kunnen verbeteren. ?Met de masturbatieringen hebben we een product ontwikkeld dat de nadruk legt op de handen als zijnde een natuurlijke en spontane manier om je lichaam als vrouw te verkennen. Het is een nieuwe manier om te ontdekken wat voor jou plezierig is?, aldus Menage a Quatre.
 


 

Ook zouden de ringen vrouwen die zich schamen om seksspeeltjes te kopen moeten helpen. Het design van de ringen is namelijk zo ontworpen dat je ze als vrouw elke dag kunt dragen, zonder dat iemand doorheeft wat je er eigenlijk stiekem mee kunt doen.

Veilig voor vrouwelijk lichaam
Het materiaal is niet alleen mooi om te zien, maar is ook geschikt voor andere doeleinden. Het zilver van de ring zelf en de siliconen details zijn volkomen veilig voor het vrouwelijk lichaam.
 
Inmiddels zijn er al vier verschillende ontwerpen waaruit vrouwen kunnen kiezen. Iedere ring heeft haar eigen unieke vorm en zal ook voor een heel ander genot zorgen, volgens het Italiaanse bedrijf. Helaas worden de ringen nog niet wereldwijd verkocht, maar dat zal als we Menage A Quatre mogen geloven, niet lang meer duren. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder een filmpje over de ringen.


Wat vind jij? Een leuk cadeautje om van je lover te krijgen voor je verjaardag? Of zou je het toch vreemd vinden om met deze ringen over straat te lopen?