15 dingen waar wij vrouwen als een blok voor vallen bij een man

Relaties door Kimberly
 
We kunnen niet met, en niet zonder ze: mannen. Het ene moment plakken we ze het liefst achter het behang, het volgende moment vallen we als een blok voor ze. Wij geven je 15 momenten waarop dat laatste het geval is. 

Heren opgelet! We vallen als een blok voor een man als... 

... een man lief doet met kinderen

We weten niet wat het is, maar zodra we een man achter de kinderwagen zien lopen, tikkertje zien spelen met een stel blije dotjes of samen met hen van de glijbaan zien gaan, maakt ons hart een driedubbel sprongetje. Zucht. Op zulke momenten kunnen wij vrouwen enkel nog wegglijden – en dan niet van die glijbaan. 
 
... een man lekker ruikt
Als een man precies de juiste dosis (lees: geen halve Douglas-winkel, maar ook niet te weinig) parfum draagt, zijn wij vrouwen om – mits de aroma niet luchtverfrisserachtig is dan. Er waren zelfs ‘I <3 lekker ruikende mannen’-Hyves-groepen opgericht. Dat zegt al genoeg, denken wij zo.  


 
... een man goed kan dansen
We vallen als een blok voor mannen die killermoves hebben. En vooruit: het hoeft niet per se de chachacha te zijn, maar als een man een echte leider is en ook nog eens enig gevoel voor ritme toont, gaat er een lichtje bij ons op.

... een man humor heeft
Liefde is… samen kunnen lachen! Toch dames?

... een man een stoppelbaardje heeft

Mannen met een driedaags stoppelbaardje; ganz geil en veel beter dan het blotenbillengezicht. Het staat stoer, mannelijk en is ook nog eens très sexy. Dus: bye bye babyface en hello Baardemans! 
 
... een man een passie voor iets heeft
Wij vinden het stiekem sexy als mannen gedreven zijn door iets en met passie u-ren-lang over iets tot diep in detail kunnen praten. En ja, dat mag zelfs zijn Davidson zijn. 

... een man je vanachter knuffelt
Omdat het gewoon zo warm, zacht en fijn is.  

... een man grote handen heeft
Vrouwen, geef toe. Wij vinden het hartstikke aangenaam als mannen giga grote handen hebben. Gewoon omdat het zo lekker oermannelijk is, en ze ons met die krasse klauwen kunnen beschermen. Of we een opmerking gaan maken over zijn penislengte? Nee.

... een man anderen goed en met respect behandelt
Mannen die anderen goed en met respect behandelen, zoals het maken van een praatje met die oudere dame of het eerlijk teruggeven van het verloren tientje, heel veel liefde voor jullie! 

... een man gitaar kan spelen
Hóe romantisch is het, als een man zijn Western erbij pakt en begint te tokkelen. Vooral tijdens een picknick met een in de zee zakkende zon. Zucht…... een man een kus op je voorhoofd geeft

En dan het liefst zacht en teder met licht bevochtigde, volle lippen.

... een man lief met dieren is 

Ahhhw koetjie koe! Smelten als softijs in de zon als je een man met een pup ziet kroelen. Of als hij een wortel aan Vlekkie voert. Of als hij de geluidjes van je dwergpapegaai na-aapt. Of… je snapt ‘m.

... een man goed kan zingen
Goed zingende mannen – of het nu onder de douche, in de karaokebar of met of zonder adlibs is – brengen ons hoofd op hohoohho'l.

... een man een witte blouse draagt
Oef! Mannen in witte blousejes. Woest, maar dan ook echt wóest aantrekkelijk.

... een man goed kan koken
Mannen die weten hoe ze een medium biefstuk moeten braden, basilicum als meer dan een blaadje beschouwen en zelfs weten waar een schuimspaan voor dient… we love you!  

Wanneer val jij als een blok voor een man?