5 regels om de perfecte minnares te zijn

Relaties door Marleen_S
Regels zijn er om gebroken te worden, maar als je zijn geheime liefje bent, is het niet erg handig om jullie affaire van de daken te schreeuwen en tientallen foto’s op Facebook te plaatsen. Dit zijn de regels van het liefdesspel.

 
Je bent niet voor niets ‘de andere vrouw’. Eén en één is drie in het geval van een affaire en ook al keuren we het ten zeerste af, als je jezelf echt niet kunt bedwingen om met een bezette man te daten, houd je dan in ieder geval aan deze regels. Anders wordt het algauw ordinair en beschamend als je in een dronken bui ineens onder zijn raam staat te brallen wat voor een lul hij is, maar dat je ook ontzettend naar hem verlangt. Zeker als niet hij, maar zijn boze vrouw de deur uit komt stormen… Ai…
 


Geen overmatig contact

Je hebt hem ontmoet terwijl jullie dansten op de hitsige deuntjes van Flo Rida en jullie nummers hadden jullie binnen no time aan de bar met elkaar uitgewisseld. Hij wenste je nog een goedenacht en een paar app’jes later lagen jullie bij te komen van een potje stomende seks. Tja, what can you say, geen woorden maar daden en in dit geval kon je maar gelijk overgaan op de daad.
 
Alleen na jullie eerste nacht samen hoor je weinig van hem. Behalve als hij je als een hitsige kater stiekem belt terwijl zijn vrouw de broccoli staat te koken voor het avondeten. Het advies? Lekker laten zo. Zodra jij hem gaat bestoken met WhatsApp'jes over wat hij vandaag op zijn bammetje heeft en hem om de vijf minuten belt ‘wat hij aan het doen is’, zal hij je gauw negeren. Die vragen krijgt hij namelijk allemaal al van zijn vrouw te horen en hij is niet uit huis gevlucht om dat bij vrouw twee ook naar zijn hoofd geslingerd te krijgen. Over slingers gesproken, over die van hem mag je dan weer wel berichten. Een sexy sms’je in de ochtend over zijn geslachtsdeel om vervolgens niks meer van je te laten horen. Dat werkt pas lustopwekkend!
 
Schreeuw het niet van de daken
Laat geen slipjes achter in zijn aktetas, smeer geen lippenstift op de welbekende witte blouse en maak al helemaal geen stiekeme foto’s terwijl hij nog half bezweet naast je ligt na het ‘ploppen’ (geen idee waar dit over gaat? Lees dit dan even). En post deze sexy fotootjes al helemaal niet op Facebook of andere social media.
 
Zijn vrouw ziet namelijk altijd alles. Als ze een beetje achterdochtig is, en dat zijn alle vrouwen die een sterk vermoeden hebben dat hun man buiten de deur snoept, dan komt ze erachter. Hoe groot de lust ook is tussen jou en hem, het is al erg genoeg voor haar dus ga er niet mee lopen pochen. Houd het gewoon allemaal tussen de lakens. Daarom is het ook zo spannend allemaal, omdat het stiekem moet. Don’t cross that line.
 


Blijf uit de buurt van zijn vrouw

Jaloezie kan soms akelig de kop opsteken als hij tussen jou en zijn vrouwtje 'numero niet meer zo uno' aan het heen en weer pendelen is. Zeker als hij ’s avonds bij je komt uithuilen hoe verschrikkelijk veel hij naar je verlangt terwijl hij de volgende dag vrolijk met haar en zijn schoonouders vakantie gaat vieren.
 
Het leven van een minnares is oneerlijk, jij komt altijd op de tweede plek. Om zijn vrouw daar de schuld van te geven is op z’n zachts gezegd nogal oneerlijk, want hij is het allemaal begonnen. Onnodig te zeggen dat je haar geen dreigmails moet sturen en ook niet haar fietsbanden lek moet steken.
 
Date andere mannen
Jij bent niet de enige voor hem, hij dus ook niet voor jou. Het ligt misschien wat gevoeliger als je er heilig van overtuigd bent dat hij de ware is, maar hier een wake-up call en alvast een hint naar de volgende regel: zeer waarschijnlijk gaat hij zijn vrouw niet voor jou verlaten. Reden genoeg om verder te kijken dan je neus lang is. Je ontmoet zo niet alleen andere, vrijgezelle mannen, maar je geheime lover zal ook nog eens meer naar je smachten. Want een gewilde prooi, oei, daar bezwijkt iedere jager voor.
 
Weet wanneer je moet stoppen
Lees bovenstaande nog een keer en knoop het goed in je oren, ook al ben je Oost-Indisch doof van verliefdheid: weet wanneer je moet stoppen. Als hij al een halfjaar belooft écht, maar nee, dit keer écht bij zijn vrouw weg te gaan, dan moet er een belletje gaan rinkelen. Je hebt van die affaires, dan liep zijn relatie al ten einde toen jij in beeld kwam. Je heb echter ook geheime relaties waarbij hij alleen uit is op een slippertje zo nu en dan. En dan bedoelen we niet het schoeisel, nee gewoon platte, ordinaire seks als hij zin heeft. Heb je hier geen probleem mee? Enjoy the moment. Wil je toch meer? Ga dan op zoek naar een man die je niet hoeft te delen. Onthoud: als het echte liefde is, ben jij nooit iemands tweede keus...
 
Heb jij weleens een affaire gehad met een bezette man? Wat heb jij daarvan geleerd?