10 lustopwekkende gerechten voor jou en je lover (+WIN!)

Intiem door Marleen_S

 
Afrodisiaca worden ze ook wel genoemd: gerechten waarvan je spontaan zin krijgt in een potje stomende seks. Is het libido van jou en je lover een beetje ingekakt? Probeer dan eens een gerecht met stukjes banaan, knoflook en honing!
  
Helemaal zeker weten ze het nog niet, maar de volgende etenswaren staan erom bekend dat ze voor uren plezier in de slaapkamer zouden zorgen. Sluit je dus op in de keuken en verras je lief na zijn werk met een lekker maaltje van oesters en tomaat gevolgd door een nagerecht van chocolade en perziken. En het toetje? Tja, vul dat zelf maar in?
 


Honing

Neem jij ook weleens een lepeltje honing in de thee? Lekker hè? Weet je wat nog meer heerlijk is? Om je lover en jezelf er lekker mee in te smeren. Ja het plakt, maar één hapje honing staat gelijk aan heel wat pret in bed! Een lepeltje honing door het eten of het toetje werkt natuurlijk ook.
 
Oesters
Toch wel één van de populairste lustopwekkende etenswaren is de oester. Naast het feit dat je het glibberige goedje eruit moet likken (errug sexy natuurlijk), bevatten ze ook veel fosfor dat je zintuigen prikkelt. Je haalt ze op de markt of bij de betere vishandel en daarna kun je ze heerlijk frituren, koken, bakken en noem maar op. Wel eerst de schelp verwijderen, anders kraakt het zo!
 
Paling
Neem je me nou in de maling? Nee paling! Ja heus. Boek een hotelletje in Volendam en bezoek de plaatselijke palingmarkt. Muziek van Nick en Simon op de achtergrond en jullie nacht kan niet meer stuk. Paling is ook heel lekker op brood of gemarineerd in een pittig sausje met rijst en groente!
 
Chocolade
Wij vrouwen voelen ons er tien keer beter door als we een slechte dag hebben. Ineens wandelen we weer vrolijk door het leven. Niet een heel gek idee dat chocola ook vast zo werkt voor je lover. Een hapje chocoladefondue of een doos bonbons op de bank en hoppa. Binnen no time liggen jullie te rollebollen, wedden?


Bananen

De banaan heeft zijn vorm in elk geval al mee. Niet voor niets gebruikten we het stuk fruit om condooms te leren omdoen tijdens onze eerste seksuele voorlichting op school (weet je nog?). Ook het vruchtvlees van de banaan zou libidoverhogend werken. Een lekkere bananenmousse, bananensplit of gebakken banaan op het menu zetten voor vanavond dus. Of right in front of him een joekel van een banaan wegwerken terwijl je hem zwoel aankijkt.
  
Knoflook
Hij ruikt je op kilometers afstand als je een beetje knoflook op hebt, maar het scheelt wanneer hij er zelf ook van snoept. Stop wat extra teentjes in de pasta, soep of in de jus. Of bestel gewoon een lekkere shoarma bij Just Eat. Je lover merkt er niks van, maar na een paar uur bespringt hij je. 
 
Truffels
Deze paddenstoelen bestaan voornamelijk uit water, maar zitten vol proteïnen. Naast dat dit heel gezond is, zorgt dit er ook voor dat je meer zin krijgt in een heftige vrijpartij. Bak voortaan in plaats van je oude vertrouwde champignons een paar truffels mee. Hetzelfde idee, een heel ander effect!
 
Zeevruchten
De vruchten der wateren, oftewel een lekker stukkie vis. Wij Hollanders zijn echte viseters. Van lekkere sushi tot een harinkje op de markt, vis is goed voor je. Het zit vol gezonde vetten en van al dat geglibber glijd je zelf ook van de keukenstoel af.
 


Tomaten

Is het fruit? Is het groente? Ach, die discussie loopt al een tijdje. Eén ding dat bijna zeker is, is dat je van dit rode goud heel opgewonden raakt. Erg handig, want je kunt tomaten in veel gerechten verwerken. Pastasauzen, een voorgerechtje van mozzarella en balsamico of bij een tacogerecht. Rood = passie, dus met een paar tomaten zit je helemaal goed!
 
Perziken
Vooral vrouwen schijnen er wild van te worden: perziken. Het sappige vruchtvlees, de ronde vorm en het zachte velletje erover doet allemaal denken aan ons eigen geslachtsdeel. Met dat idee in je achterhoofd, smaakt dit zomerse fruit ineens stukken anders!

Winnen
Geen zin om uren in de keuken te staan en deze lustopwekkende gerechtjes te bereiden? Dan heb jij geluk vandaag! Ze.nl mag namelijk vijf kortingscodes ter waarde van ? 20,- per stuk van Just Eat weggeven! Kun jij terwijl je wacht op je bezorging een mooi sexy lingeriesetje aantrekken.
 
Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 6 juli 2013.