'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte' - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht Sex(toy) Expert noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Deze week: Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte.

Op z'n hondjes is nooit mijn favoriet geweest. Lig je daar met je kont omhoog, zodat hij (koekoek!) recht in je sterretje gluurt. Voor de meeste mannen zal dit een geile aanblik zijn, maar ik ben me vreselijk bewust van m'n lijf en kont. Nu zou ik daar natuurlijk schijt (haha) aan moeten hebben, maar zo gemakkelijk gaat dat helaas niet. 

Swarovski-kristallen

Ik was dan ook zo verheugd toen er metalen een buttplug met Swarovski-kristallen op de markt kwam. Buttplug erin en mijn kontgaatje glinsterde als de kont van een unicorn. Ik kreeg er een opgestuurd om te testen en het was een schot in de roos. Niet te groot, dus gemakkelijk in te brengen en ik voelde me een stuk zekerder op z'n hondjes. Bovendien is een buttplug is niet alleen spannend, maar voegt het op het gebied van genot ook echt wat toe. Voor hem, want hij voelt tijdens het vrijen zijn penis langs de buttplug gaan en voor mij, want ook je anus is een erogene zone.

Buttplug kwijt

Ik had de buttplug al een paar keer gebruikt en er zelfs al een lovende review over geschreven op m'n blog. Hij kreeg zelfs een plekje in mijn permanente nachtkastjes-collectie en zoals je weet moet een speeltje dan echt van goede huize komen. Totdat datgene gebeurde waar ik altijd al bang voor ben geweest. Datgene wat ik alleen maar kende van horrorverhalen... "Eh, ik ben de plug kwijt", klonk mijn toenmalige vriend met een klein stemmetje van achteren. 'Kwijt?!', dacht ik. 'Iets kan niet kwijt zijn als je weet waar iets is!' En we wisten allebei precies waar die buttplug uithing.

Paniekaanval

Het ene moment lag ik na te genieten van een heerlijk potje orale seks en het andere moment werd ik overvallen door een gigantische paniekaanval. Mijn gedachten gingen met me op de loop: Wat als een wildvreemde dokter op zoek zou moeten naar dat ding? Met een tang. Tussen mijn witte billen. En wat als hij hem ook niet kan vinden en er een röntgenfoto gemaakt moet worden van mijn achterste?! Of wat als de buttplug van binnen m'n darmen zou beschadigen? Operaties. Stoma’s. De schaamte. Neeee.

Overspoeld door paniek rende ik naar badkamer, want ik wist: het was nu of nooit. Iets wat ik voorheen nooit voor mogelijk had gehouden ging nu verbazingwekkend soepel. Ik stopte mijn hele hand naar binnen, greep het kreng bij zijn voetje en trok ‘m er in één vloeiende beweging uit.

Als je van een paard valt...

Ik plofte opgelucht, maar met hardkloppingen neer op bed. "Zullen we weer verder?", probeerde mijn ex. Ik keek hem aan alsof ik water zag branden. "Ben je niet goed bij je hoofd?", riep ik uit. Ik vloekte en tierde: "Ik dacht dat ik naar het ziekenhuis moest! Je moet een buttplug laten zitten, niet mee gaan spelen!” Toen sprak mijn ex de legendarische woorden: "Als je van een paard valt moet je er direct weer op, anders durf je nooit meer." Nou, legendarisch of niet, ik was voorlopig even uit-gebutplugged. Jarenlang heb ik het niet meer durven gebruiken. Pas bij mijn huidige vriend had ik weer genoeg vertrouwen om het weer een keer te proberen. 

De boosdoener die bij mij naar binnenschoot

Tip voor de aanschaf van een buttplug

Wat ik toen nog niet wist (en nu gelukkig wel) is dat het voetje van een buttplug altijd groter moet zijn dan de plug zelf. Op die manier kan hij in principe nooit naar binnen schieten. Ik schrijf 'in principe', want het is dus ook niet de bedoeling dat je met een buttplug gaat spelen. Een buttplug heet niet voor niets een plug en die moet je lekker laten zitten. Ook is het handig als er een handvatje aanzit, zodat je hem makkelijk kan vastpakken. Wil je een speeltje dat je wel op en neer kunt bewegen? Kies dan voor een speciale anaaldildo of anaalvibrator. 

Ben je op zoek naar een geschikte buttplug? Dit setje zwarte buttplugs (met trekring!) is leuk en vooral ook veilig.

Eerder schreef Luna ook: 
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes
Hoe kies je je eerste vibrator? 
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!