Help! Mijn vriend wil me niet beffen - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht Sex(toy) Expert noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Deze week over wat je moet doen als je vriend je niet wil beffen...

Hoi Luna,

Mijn vriend en ik zijn één jaar samen. Hij wil me niet beffen, maar hij wil wel dat ik hem pijp. Nu vind ik het niet erg om hem te pijpen, maar ik mis het best wel om gebeft te worden. Hoe krijg ik hem zover? 
K.

Hoi K.,

Heel simpel. Stap op hem af en zeg: "Hé vriend, als jij mij niet wil beffen, wie gaat het dan doen?" Werkt supereffectief.

Grapje natuurlijk, want je wil dat hij het doet en niet de overbuurman. Neem ik aan.  

Goede seks begint en eindigt wat mij betreft bij goede communicatie. In eerste instantie denk je misschien dat het aan jou ligt, want daar zijn wij vrouwen heel goed in. Misschien ruik je niet lekker daarbeneden? Misschien heb je je niet goed geschoren? Misschien duurt het te lang voordat je klaarkomt? Onzekerheid, kom maar door! En dat terwijl de kans veel groter is dat het helemaal niet aan jou, maar aan hém ligt. Misschien vindt hij het gewoon écht niet lekker om orale seks te geven? Nu niet en nooit niet. Bij jou niet en bij een ander niet. Of misschien heeft hij nare ervaringen gehad in het verleden of is hij juist bang dat jij niet lekker vindt wat hij doet?

Communicatie = key

Kortom: als je niet met elkaar praat, dan zul je er nooit achter komen. Dit zijn niet de meest leuke gesprekken om te beginnen, maar vaak is het achteraf wel een enorme opluchting. En vanuit volledige openheid en eerlijkheid is het vaak een stuk lekkerder vrijen. Echt waar! 

Dus: praat! Vraag waarom hij het niet wil en kijk samen of je er wat aan kunt doen. En als hij het écht niet wil, vraag je dan af hoe graag jij het wil. Hoe belangrijk is het voor jou? Er zijn zoveel anderen dingen die je samen kunt doen om toch een heel fijn en bevredigend seksleven te hebben.

Persoonlijk zou ik niet eens gebeft willen worden door iemand die het liever niet doet. Ik heb regelmatig moeite om me te ontspannen en me over te geven aan het moment en dan word ik gebeft door een kerel die het puur en alleen doet om mij te plezieren, maar er zelf eigenlijk geen ene flikker aan vindt? Dan ga ik al helemáál lopen stressen: ruik ik wel lekker, proef ik wel lekker, heb ik me wel goed geschoren, is hij het al zat, hoe lang gaat hij nog door, straks moet hij kotsen, heeft hij z'n ogen open, moet ik hem aankijken, moet ik hem nu gaan pijpen, oh, hij stopt, hij heeft een haartje in z'n mond, oh, wat erg, wat nu??!!!!

Hou op. 

Ik wil een kerel die me helemaal wil opvreten als een broodje falafel, ik wil dat hij mij wil, of ik nu wel of niet gedoucht of geschoren ben. Ik wil een vent die mij het allerlekkerst vindt en dat het liefst ook 100 keer zegt. Ik wil iemand die, op dat moment, aan niets anders kan denken dan aan mijn lichaam. Een man die het doet, omdat het nu eenmaal moet, nee. Laat maar. 

Jij geeft hem wel orale seks en dat moet je gewoon lekker blijven doen, maar alleen als jij er ook plezier in hebt. Ik vind ook niet dat je als argument mag gebruiken; 'Ik doe dit bij jou, dus jij moet het ook bij me terugdoen.' Zo werkt het niet in de liefde en niet in de seks. Wat altijd wél werkt is communiceren. En dan bij voorkeur niet in de slaapkamer, maar gewoon een keer tijdens een ontbijtje in het weekend of tijdens een etentje buiten de deur. Een goed seksleven hoeft niets te maken met wel of niet gebeft worden. En anders kun je altijd nog even bij de overbuurman aanbellen.

Ik had je als seksspeeltjes-expert heel graag een speeltje kunnen adviseren dat je hetzelfde gevoel geeft als orale seks, zodat het niet meer uit zou maken of je wel of niet gebeft wordt (door je vriendje of de overbuurman), maar helaas is er geen enkele toy die je kunt vergelijken met het genot dat een warme, natte tong je kan geven. Een Womanizer komt misschien een heel, héél klein beetje in de buurt. Maar dan ook echt maar een heel klein beetje. Over dat speeltje vertel ik volgende week meer!

Eerder schreef Luna ook: 
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes
Hoe kies je je eerste vibrator? 
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!