Hoe moet je beffen?

Intiem door Redactie Ze.nl

Poes, vagin of flamoes - het is maar net hoe je het edele deel van de vrouw graag noemt. En hoe verschillend iedere vagina eruit ziet, zo verschillend is het ook voor elke vrouw hoe je haar moet verwennen. Het draait allemaal om communicatie en oefening. Veel oefening. Daarom geven we in dit artikel het antwoord op de vraag: hoe moet je beffen?

Hoe moet je beffen: de basics

Allereerst, wat is beffen? Nou, dat is orale bevrediging bij een vrouw. Met de mond dus. En als je denkt dat het slechts een kwestie is van likken maar, dan heb je het mis. Lekker beffen vraagt om meer dan alleen likken als Lassie. Er zijn een aantal zaken waarmee we je opweg kunnen helpen in deze 'hoe moet je beffen'-gids. 

Hoe moet je beffen: de houding

Je kunt een vrouw op veel verschillende manieren oraal bevredigen. Het makkelijkste is als zij op haar rug ligt met haar benen wijd. Zo kun jij tussen haar benen in gaan zitten en heb je vol uitzicht over het toneel. Misschien vindt ze het lekkerder om met haar benen plat te liggen, dan kun jij er naast gaan zitten. Verder kan het natuurlijk ook staand, waarbij jij op je knieën zit.

Hoe moet je beffen: voorspel is belangrijk

Rustig opbouwen is heel belangrijk. De grootste fout die je kunt maken is direct vol voor de clitoris gaan. Ze moet eerst in de stemming komen. Maak het dus eerst spannend, door vanaf haar mond tot schaamstreek kusjes naar beneden te geven. Lik haar gevoelige plekjes, zoals tepels en de binnenkant van haar dijen. Blaas zachtjes op haar clitoris. Streel alles behalve haar clitoris en neem je tijd om te verkennen, alleen zo leer je het antwoord op de vraag 'hoe moet je beffen'? 

Hoe moet je beffen: let op lichaamstaal

Vergeet niet te letten op haar lichaamstaal. Reageert ze opgewonden? Zijn er bepaalde dingen die ze heel lekker lijkt te vinden? Let daar goed op en durf ook te vragen om aanwijzingen en of ze het lekker vindt. 

Hoe moet je beffen: nu pas de clitoris

En dan, als je de spanning zo hebt opgebouwd dat ze het niet meer houdt van verlangen, dan pas raak je heel zachtjes haar clitoris aan met je tong. Begin niet direct te likken als Lassi, maar voer het tempo geleidelijk op. Probeer verschillende bewegingen uit - verticaal, horizontaal en rondjes - en je merkt vanzelf wat ze lekker vindt. 

Hoe moet je beffen: gebruik je handen

Niet alleen je tong is uitgenodigd, ook je handen mogen meedoen. Streel haar benen, pak haar borsten of handen. Je kunt een of twee vingers bij haar naar binnen brengen, afhankelijk van hoe lekker ze dit vindt. Is ze wel kinky? Dan kun je haar anus erbij betrekken. Tast wel eerst af of ze hiervoor in de mood is, anders loopt je befsessie in de soep en dat moet je niet hebben. 

Hoe moet je beffen: safety first

Ook met beffen kunnen SOA's overgedragen worden. Zijn jullie niet getest, maar wil je toch down under? Neem geen risico's en gebruik een beflapje. Een slimme meid is immers voorbereid.

Succes, you got this!

Nog steeds benieuwd hoe moet je beffen? Deze jongeman kon er wat van

 Beeld: iStock, Giphy