Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht professioneel seksspeeltjes-tester noemen. Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Deze week over welke vibrator haar interGALActische orgasmes geeft...

Niet alle sekstoys die ik test zijn blijvertjes. De meeste toys worden getest, beschreven en belanden daarna 'op de grote hoop', beter bekend als 'de grote kast met seksspeeltjes in mijn kantoor'. Maar... sommige toys krijgen een permanent plekje op of in m'n nachtkastje. En je moet als seksspeeltje van hele goede huize komen wil je daar belanden. Eén van de speeltjes die daar sinds eind vorig jaar te vinden is, is de We-Vibe Gala. Ik ga je vertellen waarom ik juist dit speeltje zo goed vind!

Veilig materiaal

Het allerbelangrijkste: de We-Vibe Gala is een veilig seksspeeltje gemaakt van een veilig materiaal. We-Vibe is een merk dat ik persoonlijk hoog heb zitten en al hun speeltjes zijn gemaakt van 100% siliconen. Dit betekent dat het materiaal veilig is voor je lichaam en omdat siliconen niet-poreus is kun je het ook 100% schoonmaken. En geloof me, dat is belangrijk.

Wat ook fijn is en eigenlijk onderdeel van de standaard-uitrusting van goede seksspeeltjes: hij is waterproof en oplaadbaar via USB. Leuk en handig van We-Vibe-seksspeeltjes is dat je ze kunt opladen met een magneetsysteem. Je klikt het USB-snoertje dus via een magneetje op je seksspeeltje, stopt het andere uiteinde in het blokje van de oplader van je mobiele telefoon of in je computer en klaar ben je. 

De vorm

De We-Vibe Gala heeft wat weg van een stuk zeep met twee oortje. Niet heel sexy, maar het gaat vooral om de functie van de oortjes. Het materiaal voelt lekker zacht aan en de vibrator zelf ligt lekker in de hand. Je kunt de drie knopjes gemakkelijk bedienen terwijl je bezig bent. Dit is iets waar je als consument misschien niet op let als je een speeltje koopt, maar als je regelmatig verschillende seksspeeltjes test zoals ik is het een belangrijk puntje van aandacht. Het is superirritant als je niet bij de knopjes kunt, ze te dicht op elkaar zitten of ze lastig te bedienen zijn. Heb je bij de Gala dus allemaal geen last van.

Twee motoren

Nu is het hebben van twee motortjes niet zo heel bijzonder als het gaat om een seksspeeltje, want dit hebben de meeste duo-vibrators (ook wel Tarzans of rabbits genoemd) standaard. Vaak hebben die één motortje dat zorgt voor de trillingen in je vagina en een tweede die trilt tegen je clitoris. Daarentegen is dit juist vibrator speciaal voor je clitoris, dus allebei de motortjes kunnen en zúllen je juist daar verwennen. En hoe! 

Wat maakt de We-Vibe Gala nou zo bijzonder?

Je kunt de Gala met één van de oortjes tegen je clitoris laten trillen. Dat is leuk. Je kunt ook de zijkant tussen je schaamlippen plaatsen en zo een groter gebied laten trillen. Ook dat is leuk. Maar wat helemaal fantastisch is, is om je clitoris tussen de oortjes te leggen en je clitoris zo in stereo te laten trillen. Dat is niet alleen leuk, dat is briljant! Je clitoris wordt zo op een dusdanige manier gestimuleerd dat, dat, dat, nou ja, dat die daar heel erg blij van wordt.

Wat ook belangrijk is wanneer je het over goede seksspeeltjes hebt, is dat de trillingen van de We-Vibe Gala diep zijn. En dat is precies wat de meeste vrouwen nodig hebben om tot een orgasme te komen. Ik vergelijk goede, diepe trillingen altijd met het brommen van een beer (=lekker), oppervlakkige trillingen vergelijk ik met het zoemen van een bij (die zijn vaak een stuk minder lekker en vooral een stuk minder effectief). 

Alles op een rijtje: de We-Vibe Gala heeft dus twee motortjes die allebei goed en diep kunnen trillen. Dat is dus twee keer zoveel plezier! Hij heeft ook nog eens standaard tien verschillende vibratiepatronen die je harder en zachter kunt laten trillen. En... alsof al die vibratiepatronen nog niet genoeg zijn, kun je hem ook nog eens (laten) bedienen met een app op je telefoon waarmee je ook je eigen vibratiepatronen maken. Het werkt heel gemakkelijk, al vind ik hier persoonlijk nooit wat aan. 

InterGALActisch?

De We-Vibe Gala is wat mij betreft sowieso een perfecte toy, maar wat 'm voor mij vooral zo bijzonder maakt is dat er een bepaald vibratiepatroon op zit dat mij helemaal gek maakt. Gekker dan alle andere vibrators die ik al heb!

Wat mij lukt met de We-Vibe Gala in een bepaald vibratiestandje is een techniek die bekend staat als 'edgen'. Edgen betekent dat je steeds nét niet klaarkomt. Je bijft dan constant tegen je orgasme aanhangen, waardoor je uiteindelijk orgasme veel en veel heftiger is dan een normaal orgasme. De Gala heeft een soort golvend vibratiepatroon waardoor ik mijn orgasme (met m'n clitoris dus tussen de oortjes) tot wel 20 minuten kan uitstellen. WOW! En het orgasme dat daarna volgt is echt spectaculair. Kortom intergalactisch!

Het enige nadeel aan de Gala is de prijs: € 119,95. Dat is een behoorlijk bedrag, maar daarvoor krijg je wel een superdeluxe seksspeeltje met intergalactische kwaliteiten! De We-Vibe Gala is hier te koop

Eerder schreef Luna ook: 
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes
Hoe kies je je eerste vibrator? 

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!