Mijn eerste... vibrator!

Intiem door Redactie Ze.nl

Je mag het best toegeven: je bent stiekem hartstikke benieuwd hoe het voelt om een vibrator te gebruiken. En dat is helemaal niet gek hoor, want dit trillende apparaatje is natuurlijk niet voor niets waanzinnig geliefd door vele vrouwen (denk aan de aflevering van Sex and the City waarin Charlotte verslaafd is aan haar Rabbit). Ook Ze.nl geeft toe: een vibrator kan een echte verrijking zijn voor je seksleven (of je 'm nou alleen of samen gebruikt) en hoort eigenlijk in elk nachtkastje thuis!

Maar een vibrator koop je niet zomaar. Tenminste, de meeste vrouwen lopen niet heel gemakkelijk een sekswinkel binnen: het is niet alsof je een pot augurken bij de supermarkt haalt. Er heerst toch nog steeds een beetje een taboe op seksspeeltjes en wat nou als je je buurvrouw tegenkomt? Nee, wat dat betreft is online shoppen een stuk veiliger. Maar er zijn zo veel verschillende webshops met zo veel verschillende merken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je nu eigenlijk op letten; waar voldoet een goede vibrator aan?

De voorwaarden
Om meteen maar duidelijk te zijn: er is ontzettend veel rommel op de markt te vinden. Vibrators die gemaakt zijn van slecht en onhygiënisch materiaal, dat soms zelfs schadelijke stoffen bevat. En aangezien jij hem gebruikt voor je gevoeligste en intiemste plekje, moet je natuurlijk wel zeker weten dat 'ie van goed en vooral veilig materiaal is gemaakt: zoals silicone.

Waar je ook aan moet denken is: hoe/waar wil je hem gebruiken? Wil je 'm vooral inwendig of uitwendig inzetten (als je begrijpt wat ik bedoel), want elke vibrator is weer bedoeld voor een ander 'gebied'.

Iets wat ik zelf erg belangrijk vind, is hoeveel geluid het apparaatje maakt. Het is niet zo fijn als de hele buurt kan meegenieten met jouw speelkwartiertje. Een goede trilling is ook belangrijk. Je hoeft natuurlijk niet al na tien tellen klaar te zijn, maar uren met zo'n trillend ding tussen je benen liggen is ook weer niet de bedoeling. Het is het fijnst als je zelf de trilling en verschillende 'standen' kunt bepalen.

Ook erg handig: als de vibrator geen batterijen nodig heeft, maar werkt op een oplaadbare accu. Je zult altijd zien dat je geen batterijen in huis hebt, terwijl je net zo’n zin hebt!

Ben je van plan om je vibo onder de douche te gebruiken, koop dan zeker eentje die waterdicht is, anders is het ook zo zonde van je geld!

Als laatste de vormgeving, hier zijn wij vrouwen toch gevoelig voor... We zitten over het algemeen niet te wachten op een replica van een piemel (compleet met aders enzo), maar we hebben liever een substiel en abstract object. Ook voor het geval dat paps en mams in je nachtkastje snuffelen: zo hebben ze niet meteen door dat ze met een vibo te maken hebben, maar complimenteren ze je eerder met je goede smaak voor kunst.

Ze.nl loves LELO!
Als je een vibrator wil kopen die aan al deze voorwaarden voldoet (en geloof me: dat wil je), dan hoort daar helaas ook een prijskaartje bij. Maar een vibrator is dan ook eigenlijk niet iets waarop je moet besparen, vind ik. Voordeel is wel dat deze luxe vibrators vaak veel langer meegaan en een garantie hebben. Een merk dat goed bekend staat en dat ook al uitgebreid getest is door Ze.nl is LELO. De collectie van dit Zweedse vibratormerk bestaat uit verschillende modellen in vrolijke kleurtjes met een prachtige vormgeving, verschillende standen en ze zijn allemaal muisstil. We zetten er een paar voor je op een rijtje en hebben ook gelijk een korting van maar liefst 17,5% geregeld (kortingscode: ZE2011#1), in samenwerking met www.lelo-webshop.nl. Nu kan je het echt niet meer uitstellen... ;-)


Wil jij jezelf verwennen met een vibrator met een korting van 17,5%? Ga dan naar www.lelo-webshop.nl en gebruik de kortingscode: ZE2011#1. De korting is geldig op het gehele assortiment en tot 23 maart 2011 te gebruiken.

Have fun & enjoy, ladies!