Wat doe je als je vriend jaloers is op je vibrator? - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: een seksspeeltje dat pijn en plezier met elkaar combineert!

'Wat vindt je vriend er eigenlijk van?' Het is een vraag die mij tijdens interviews altijd nog wordt gesteld. Ik weet dat ik niet bepaald een doorsnee beroep heb, maar volgens mij wordt die vraag nooit aan een kapser of verpleegkundige gesteld. Toch zal mijn antwoord waarschijnlijk wel precies hetzelfde zijn als die van een kapster of verpleegkundige: 'Die is hartstikke trots op me en staat achter alles wat ik doe.'

Vooropgesteld: ik zou nooit een relatie kunnen hebben met een man die moeite heeft met seksspeeltjes. Misschien dat sekstoys een wat grotere rol in ons seksleven spelen dan bij een gemiddeld stel, maar verder is het vooral mijn werk en ben ik voornamelijk bezig met schrijven. Ik lig niet de hele dag in bed met m'n enorme toy-collectie.

Vibratornijd

Helaas zijn er nog steeds veel mannen die wél jaloers zijn op de vibrator van hun vriendin. Vibratornijd noem ik het altijd. Jaloers op een vibrator! Ik begrijp het niet, want hoe kun je nu jaloers zijn op een apparaat? Een stuk plastic met een motortje erin. Toch krijg ik regelmatig mailtjes van vrouwen die stiekem een vibrator hebben aangeschaft en met die vibrator wél tot een orgasme kunnen komen. Iets wat hun partner nog nooit gelukt is. Ze zouden heel graag willen dat de vibrator onderdeel wordt van hun seksleven, maar dat ziet die man niet zitten. De vibrator is groter dan zijn piemel, draait met balletjes in het kopje, trilt op 1000 toeren en kan dat allemaal veel langer volhouden dan hij. Oh nee hoor, hij moet en zal het klusje toch zelf wel een keer zien te klaren met zijn vingers, tong of pik. 

Wat een ellende. Wat een armoe. Daar lig je dan, als vrouw. Wetende dat er in je nachtkastje een apparaat ligt dat je gemakkelijk kan helpen om tot een orgasme te komen, maar met een man tussen je benen die maar blijft proberen om het hele alfabet op je clitoris te likken, want hij heeft ergens gelezen dat vrouwen dat lekker vinden; 'Ik ben nu bij de R schatje, je zou nu toch wel iets meer moeten voelen!' Hou toch op. 

Maak het spannend

Het is geen wedstrijd. En hoewel seks echt niet altijd om een orgasme hoeft te draaien is het wel fijn als beide partners het net zo leuk hebben. Een man die jaloers zou zijn op een vibrator zou mijn bed niet inkomen. Voor alle vrouwen die wél met zo'n man te maken hebben: blijf alsjeblieft communiceren. Verzin spannende dingen waarbij de vibrator, of andere sekstoys, wel bij jullie gezamenlijke seksleven wordt betrokken. Vraag of je hem een showtje mag geven terwijl jij jezelf verwent met je vibrator of vraag of hij de vibrator vast wil houden. Toptip: vraag of hij je beft terwijl hij de vibrator vasthoudt. Lekker!

Blijf vooral zeggen wat je lekker vindt, wat je nog lekkerder zou vinden en vooral wat je niet lekker vindt. Een goed seksleven staat of valt echt met communicatie. Als jij een vibrator nodig hebt om tot een orgasme te komen, dan moet hij z'n mannelijke trots maar even laten varen en genieten van het feit dat jij geniet. Want ook jij hebt recht op een orgasme. Of twee. Of drie! 

via GIPHY

Eerder schreef Luna ook:
Hoeveel seksspeeltjes heeft een professioneel sextoy-tester eigenlijk?
Pijn is fijn? Bij dit seksspeeltje wel!
Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!

Scoor nu jouw eigen vibrator met de Willie kortingscode!

Beeld: Unsplash via Charles Deluvio