Pijn is fijn? Bij dit seksspeeltje wel! - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: een seksspeeltje dat pijn en plezier met elkaar combineert!

Er zijn sextoys die van de een op de andere dag op de markt verschijnen en anderen die al maanden van tevoren worden aangekondigd. In de laatste categorie valt de Bück Dich van Fun Factory, waarvan ik al maanden wist dat’ie zou komen en dat ik ‘m zou krijgen. Zelden heb ik zo vaak bij een bedrijf gecheckt of hij al onderweg was. En gelukkig bleek hij al het wachten waard..

Fun Factory is een bedrijf dat me zelden teleurstelt. Ze maken zeer goede seksspeeltjes; goed en veilig materiaal, goede vorm, goede knopjes en goede trillingen voor een best betaalbare prijs. Daarbij maken ze vaak écht bijzondere toys met functies die je niet eerder bij andere speeltjes zag. 

De Bück Dich is zo bijzonder, omdat het een dildo combineert met een paddle (=een speeltje waarmee je op iemands billen kunt slaan). Een multifunctioneel seksspeeltje dus: I like it! 

Twee kanten

Goed, de Bück Dich heeft dus twee kanten. De ene kant is een dildo en de andere kant is een paddle.

  1. Dildo: De dildo-kant heeft ribbels en een gebogen puntje. Ik kende deze vorm al van andere dildo's en vibrators van Fun Factory, dus ik wist al: dit is PERFECT (ja, dat mag met hoofdletters) voor het stimuleren van m'n G-spot. Het is een wat grotere, dikkere dildo dan gemiddeld en daar hou ik persoonlijk wel van. De Bück Dich is echt een speeltje dat je samen moet gebruiken. Je kan in je eentje ook prima genieten van de dildo-kant van deze toy, maar dan zou ik eerder een normale dildo kopen, die is wat makkelijker te hanteren. De Bück Dich koop je echt omdat de andere kant van het speeltje een paddle is om een tik mee op je billen te krijgen!
  2. Paddle: Niet iedereen zal hierop zitten wachten, maar ik dus wel. Hoe tof dat je 1 speeltje kunt gebruiken voor 2 dingen! Voor fijn én pijn! Nu ben ik zelf geen hardcore BDSM-er, maar ik vind het wel lekker om af en toe een tik op m'n billen te krijgen, vastgebonden te worden, of geblinddoekt of... hmm, misschien ben ik wel meer BDSM-er dan ik dacht. Terug naar de Bück Dich: hij ziet een beetje uit als een tafeltennis-batje en de paddle-kant heeft 2 verschillende texturen. Je voelt het verschil tussen die texturen echt als je ermee geslagen wordt. 

BDSM voor beginners

Wil je overigens gaan experimenteren met BDSM? Dan zou ik me eerst even inlezen op internet over dit onderwerp. Het spreekt voor zich dat je niet meteen helemaal los gaat, maar gewoon rustig aan begint. Dit speeltje is daar perfect voor. Zachtjes slaan geeft ook een zachte pijn, die voor beginners prima te hebben is. Wissel het slaan op de billen ook af met lieve strelingen. Blijf sowieso altijd communiceren en spreek een stopwoord af.

Het allerleukste aan dit speeltje

Het leuke van dit speeltje is dat je niet weet wat er gaat komen. Als je voorover gebogen staat en de ander hanteert deze toy dan is het steeds maar afwachten of je de pijn krijgt van de paddle of de zalige fijn van de dildo. Dit afwisselen zorgt ervoor dat je uiteindelijk smeekt om alleen nog maar de dildo te voelen! Okay, okay, okay, smeken is wat overdreven, maar ik heb al héél wat leuke avonden met deze toy gehad! De Bück Dich kost € 79,95, maar daarmee heb je wel meteen twee speeltjes tegelijk in handen! Awesome!

De Buck Dich van Fun Factory is hier te koop.

Eerder schreef Luna ook:
Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!