Waarom vingeren simpelweg fantastisch is - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Het was misschien wel je allereerste kennismaking met seks: vingeren. Door jezelf, of door die onhandige bloednerveuze knul die niet eens de moeite nam je broek open te ritsen. Maar laten we niet vergeten dat we nu, toch zeker een flink aantal jaar verder, nog steeds met volle teugen kunnen genieten van een goede vingerpartij. Vingeren is simpelweg fantastisch, en wel hierom. 

1. Het is niet moeilijk. Nee, laten we eerlijk zijn, je had al vrij vroeg door hoe je met een paar simpele draaitjes en bewegingen jezelf tot een climax kon brengen. Fluitje van een cent!

2. De kans op een soa is relatief klein. Zorg gewoon dat er schone handjes in het spel zijn, dan kan er met vingeren vrij weinig gebeuren.

3. Het kan bijna altijd, overal. Nou ja, neem dit niet te letterlijk natuurlijk - we moedigen je niet aan midden op de Dam de hand aan jezelf te slaan. Maar in het geval dát je ontzettend veel zin krijgt terwijl je naar het Paleis staat te kijken, kun je altijd een openbaar wc’tje induiken. Bijvoorbeeld.

4. Je kunt iemand aan blijven kijken. Hoewel beffen natuurlijk ook goddelijk lekker kan zijn, kan vingeren extra intiem worden als je elkaar diep in de ogen aankijkt.

5. Het kan zelfs met je kleren aan. Wordt je vaak geacht om bij de ‘daad’ je van je kleren te ontdoen, dat is bij vingeren niet perse nodig! Hand in je broek en gaan met die banaan. Overigens geldt dit niet als je het door een ander laat doen, dan is wat meer bewegingsvrijheid toch wel gewenst. 

6. Het kan in principe zweetvrij. Tenzij je er natuurlijk overijverig en dolenthousiast mee aan de slag gaat, maar op zwoele zomeravonden heb je in ieder geval geen last van een klef en klam lichaam op de jouwe. Een zweethandje max.!

7. Geen kwakje in je broek. Need we say more?

Lees ook: Dit zijn de 7 ultieme seksfantasieën van mannen en vrouwen