Dit vinden mannen echt van een kutscheet - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Lig je rustig te seksen en ineens: prrrt. Jep, je liet zojuist een kutscheet. Of je op dit moment keihard in lachen uitbarst of rood aanloopt van schaamte is up to you, maar natuurlijk ook afhankelijk van de reactie van de gelukkige bedpartner van het moment. Wat vinden mannen nou eigenlijk écht van een kutscheet? Wij deden een rondje mannen en daaruit volgde dit:

Lees ook: Binnen no-time een orgasme? Het CAT-standje gaat je daarbij helpen - VRIJ-dag

Christiaan (31): "Tja, wij stoppen die lucht er toch in? Dan vind ik het een beetje oneerlijk om er iets van te vinden wanneer het er weer uit komt, haha."

Bram (28): “Ik vind het echt een heel vreemd fenomeen. Een beetje viezig ook. Vooral omdat het je tijdens een spannend moment ineens overvalt en het moment meteen weg is, omdat je in lachen uitbarst.”

Arjan (40): “Ik vind het niet gek, maar ook weer wel. Een dubbel gevoel krijg je ervan. Ik vind het niet per se vies. Wel grappig.”

Sem (38): “Ik vind het wel echt vreemd, maar tegelijkertijd is het ook weer natuurlijk. We doen het zelf, dus eigenlijk mag ik er weinig van vinden. Het is niet per se vies en ook geen moodkiller, maar als het gebeurt moet ik mezelf wel even herpakken na een lachbui, haha.”

Frits (27): “Ik vind het totaal oninteressant.. Zelfs wel grappig eigenlijk. Vooral als je er daarna samen stuk om gaat. Zolang je het maar niet tijdens het beffen doet.”

Lees ook: Dit is waarom leven met sexsomnia soms geen pretje is - VRIJ-dag

Beeld: iStock, Giphy