Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go?

De allereerste Tarzan, een zogenaamde duo-vibrator, werd bedacht in Japan. Je weet wel, zo'n vibrator met zowel een gedeelte dat je inbrengt als een gedeelte dat je clitoris stimuleert. Ergens beginjaren 90 was er een Japanse sekstoymaker die zijn vrouw verwende met een normale staafvibrator, waarbij hij de vibrator omklemde met zijn hand haar clitoris tegelijk stimuleerde met 2 vingers. Dat moet handiger kunnen, dacht hij en zo ontstond het idee voor de eerste Tarzan: een staafvibrator met daarop een konijntje met 2 oren dat tegen de clitoris trilde. 

Tarzan vibratorDe eerste Tarzan vibrator

Over de eerste Tarzan doen overigens verschillende verhalen de ronde, maar feit is wel dat de eerste Tarzans eruit zagen als een mannetje (de staafvibrator) met daarop een konijntje of ander beestje (de clitoris-stimulator). In Japan was het in die tijd verboden om sekstoys eruit te laten zien als piemels of vagina's, dus vandaar het konijntje. Dat is inmiddels 30 jaar geleden, dus dat er nu nog seksspeeltjes verkocht worden in de vorm van een dier erger ik me al jaren kapot aan. 

In de afgelopen 17 jaar heb ik seksspeeltjes in de vorm van o.a. pinguïns, konijntjes, poesjes, mollen (!), eenden, aapjes, dolfijntjes en vlindertjes voorbij zien komen. En. Ik. Haat. Ze. Allemaal. Aaaaah, maar dat is toch juist schattig, zo'n lief roze vibratortje in de vorm van een vlindertje? Nee! Ja, maar kijk nou toch, een trillend badeendje met een roze boa, hoe lief! Nee! 

Okay, toegegeven; ze zien er vaak heel schattig uit, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Van een schattige sekstoy alleen kun je niet klaarkomen en... vrouw! Je ligt met een badeendje met een roze boa tussen je benen! Ik herhaal: je ligt met een badeendje met een roze boa tussen je benen. Dit kan nooit, maar dan ook echt nooit sexy zijn. 

Toegankelijker

Toch snap ik de sekstoyfabrikanten wel. Die weten precies welke toys de beginnende sekstoy-gebruiker zullen aanspreken. En dat zijn meestal seksspeeltjes die er juist niet uitzien als seksspeeltjes. Schattige seksspeeltjes die ook prima in de Bart Smit zouden kunnen liggen qua vorm en kleur. Lila konijntjes of lichtblauwe dolfijntjes die je ‘hihi, haha’ naar een hoogtepunt trillen en die totaal niet meer lijken op een echte penis. Er rust, helaas, ergens nog steeds een taboe op de aanschaf van seksspeeltjes en dan is het makkelijker en minder eng om een plastic pinguïn te kopen, dan een echte fallusvormige vibrator. Zucht.

Ik ben zelf echt een beelddenker en als ik zo'n trillend beest moet testen, dan zie ik mezelf van een afstandje liggen en dan kan ik alleen maar concluderen: Luun, je ligt voor lul, met dat trillende vlindertje tegen je klit. 

Minder goed

Aan het eind van de dag moet je uiteraard gewoon doen wat je zelf leuk en lekker vindt. Spreekt zo'n roze trillend konijntje je aan? Koop 'm dan gewoon, maar onthoud wel: de meeste seksspeeltjes in de vorm van een dier vallen in de categorie 'slecht' of 'mwaaaah' qua trillingen, dus daarvoor hoef je het eigenlijk niet te doen.

Zijn er uitzonderingen op de regel 'koop geen sekstoys in de vorm van kinderspeelgoed'? Natuurlijk! Zo vind ik zelf de Patchy Paul, een seksspeeltje in de vorm van een, lach niet, worm, wél heel goed! Sidenote: dit seksspeeltje heeft in de afgelopen 20 jaar een enorme evolutie doorgemaakt, lijkt bijna niet meer op een worm en is momenteel voorzien van een supergoede kick ass trillende motor!

De Patchy Paul van Fun Factory koop je hier.

Patchy PaulEerder schreef Luna ook: 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!