Sekshoroscoop van juli 2018

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat staat er deze maand voor jou in de erotische sterren geschreven? Staat er een stomende zomermaand met vuurwerk en discodip voor de deur of worden het kurkdroge dagen met je teddybeer? Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in juli tussen de lakens kunt verwachten.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Dacht je even rustig aan te doen komende tijd, Waterman? Ha, better think twice, want de sterren hebben een heel ander pad voor jou uitgestippeld. Net wanneer je er geen behoefte aan hebt, komt er zinderende seks op je pad. En tja, je lijkt wel gek als je dat weigert natuurlijk. Maar pas op wat je wenst, want voor je het weet is het weer voorbij met de pret.. Mwerp, mwerp, mwerrrrp.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Tijdens deze zomer komt er een nieuw persoon in jouw leven waar je flink van ondersteboven bent. Met name op je rug bedoelen we dan. Diegene brengt jouw seksleven tot hoogtes die je nog nooit eerder hebt ontdekt. Met je benen in de lucht vraag je je af of je hiervoor überhaupt wel geleefd hebt?! En dan weet je écht dat het een blijvertje is. Althans, tussen de lakens dan.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Tijdens een spicy date bij de lokale roti-toko wordt het jou even te heet onder de voeten, Ram. Door het hete eten schieten er stoomwolkjes uit je oren en wordt je kop zo rood als een tomaat. En wanneer de date eenmaal eindigt met een ‘bakkie’ bij een van jullie thuis, heeft de spicy food zich een weg door jouw darmen naar beneden gebaand. Met alle gevolgen van dien. Rennend naar de dichtstbijzijnde wc hoop je vurig dat jouw date wel tegen een stootje kan..

Stier (21 april t/m 21 mei)

Niks summervibes voor jou dit jaar Stier. Je walgt van alle zoenende stelletjes om je heen die samen aan hun ijsje likken. Doe jou maar een bak ijs in je bed. Met de gordijnen dicht. Zet eens een spannend filmpje op, Stier. Wie weet doet het je humeur goed en komt de boel down there weer een beetje op gang. Als je begrijpt wat we bedoelen. 

Lees ook: Paulita werkt als pornoster: ‘Het is mijn roeping’

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Wanneer jij jezelf eens goed aan het verwennen bent met je favo seksspeeltje, lijkt het ding volledig op hol te slaan. De zachte vibraties slaan om in harde trillingen en van schrik gooi je het ding door de kamer. Eén ding is duidelijk: het wordt tijd om een nieuw speeltje te shoppen. Gelukkig heb je nog wat vakantiegeld over van de vorige maand en kun je een aardig bedrag spenderen aan een goede vibo die niet binnen luttele maanden op hol slaat en je clit er bijna af snoeit. 

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

De hitte has got you going, Kreeft! Omdat jij nogal wat festivals hebt gepland deze zomer, verplaats je je seksfantasieën gewoon naar het campingterrein. Op z'n hondjes kan namelijk ook prima in een tent. Neem wel extra water mee en zorg voor genoeg schoon ondergoed om je seksfest schoon en gehydrateerd door te komen. 

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Hoeveel tekenen heb jij nog nodig, Leeuw? Die collega van je is hartstikke gek op jou! Ben je vrijgezel, maak er dan werk van - want het zal voor alle partijen goed uitpakken. Ben je al voorzien van een partner, blijf dan wel vriendelijk tegen deze verliefde persoon, hij of zij heeft het niet verdiend om genegeerd te worden. Wat er ook gebeurt: het wordt een spannende en zwoele maand. 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

De maand juli staat voor nieuwe ontwikkelingen tussen de lakens. Gelukkig maar, want daar heb je behoefte aan! Verandering van spijs doet neuken is dan ook helemaal jouw motto. De sterren staan je gunstig en het ene orgasme volgt de andere in razend tempo op. Hoe alive kun je je voelen? Je rode wangetjes en oortjes zijn in ieder geval niet weg te werken deze maand, en daar kan geen smeren tegenop. 

Lees ook: Seksspeeltjes mee op vakantie? In deze landen zijn ze verboden

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

De zomer lijkt voor iedereen om je heen één lang opwindend feest, maar bij jou werkt de zinderende hitte averechts. Het liefst sluit je je op in je ijskast: je wilt met rust gelaten worden en aan seks moet je al helemaal niet denken. Ontdooi eens, ijsprinses! Buiten je comfortzone is waar het gebeurt. En ja, ook hét. Dus als je nog een beetje actie tussen de lakens wil, zul je er zelf op uit moeten. 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

In juli staat een bijzondere ontmoeting voor jou op de planning, Schorpioen. Een oude liefde of een nieuwe buurman? Wie het ook is, hij of zij brengt jouw kriebels op plaatsen waar je al even niet gekriebeld bent. Exciting!

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Bevind je je al een tijdje in een seksuele droogte? Juli is jouw oase! Alle sterren zullen je gunstig staan en je bent een wandelende seksgodin. Maar pas op: wees selectief met wie je het bed deelt, want nu jij je zo openstelt voor nieuwe seksuele ervaringen ben je ook extra kwetsbaar. 

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Klopt het dat je al even niet bij de waxsalon bent geweest, Steenbok? Tijd om een afspraakje te maken - de situatie tussen je benen doet een beetje denken aan de lokale Carpetright. Niets ergs natuurlijk, maar met dit zonnige weer weet je nooit wanneer de broek spontaan uit kan gaan. Een slimme meid is op een geile seksbeurt voorbereid, dus steek wat aandacht in mooie lingerie en een verzorgde punani. 

Lees ook: Binnen no-time een orgasme? Het CAT-standje gaat je daarbij helpen - VRIJ-dag