Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld

Liefde door Laura

Voordat je je volledig stort in een nieuwe relatie is het wel handig om te weten of jullie astrologisch ook een goede match zijn. Aan de hand van de verschillende karaktereigenschappen kun je zien welke sterrenbeelden het goed zouden doen op romantisch vlak. En welke juist helemaal niet. Met dit sterrenbeeld kun je beter niet daten volgens jouw sterrenbeeld:

Ram (21 maart t/m 20 april)

Als jouw sterrenbeeld Ram is, kun je beter niet daten met een Steenbok. Rammen leven het liefst lekker avontuurlijk. Daarom vinden ze het maar vervelend dat de Steenbok alles juist altijd volgens de regels doet. En commentaar geeft op iedereen die de regels breekt. Ook ga je waarschijnlijk aandacht tekort komen, aangezien Steenbokken vaak meer met hun werk bezig zijn dan met relaties.

Stier (21 april t/m 22 mei)

Stieren kunnen beter niet daten met een Leeuw. Jij vindt het prima om met een klein groepje mensen te zijn en hebt eigenlijk maar twee goede vriend(inn)en. Een Leeuw daarentegen omringt zich het liefst met zoveel mogelijk mensen tegelijk. Als dat niet het geval is, voelt diegene zich onrustig in zijn honger naar aandacht. Niet ideaal als jullie samen zijn dus.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Date geen Schorpioen! Hoe heerlijk het flirten ook is, als je eenmaal met een Schorpioen aan het daten bent, wil hij of zij al heel snel exclusiviteit. En laat dat nou net iets zijn waar jij het benauwd van krijgt… Helaas kun je het niet bij onschuldig flirten houden met dit sterrenbeeld, Tweelingen.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Met de Boogschutter is het altijd feest! Jij komt helemaal uit je schulp en jullie feesten wat af. Helaas gaat dit je op den duur wel slopen. Je bent heel sociaal, maar je hebt vooral ook diepgang nodig. Dat kan de Boogschutter je helaas niet geven.

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Als vrolijke Leeuw kun je beter wegwezen als een Vissen je hart probeert te veroveren. Dit sterrenbeeld kan erg somber zijn en soms zelfs depressief worden. Dit vat jij al snel persoonlijk op en dat verpest ook jouw stemming. Pas ook op met geld: jullie hebben allebei de neiging meer uit te geven dan je hebt.

Maagd (24 september t/m 23 oktober)

Jij kunt beter niet daten met een Weegschaal. De eerste dates zullen waarschijnlijk wel geslaagd zijn, maar vervolgafspraken maken met een Weegschaal is een hels karwei. Je hebt veel geduld nodig en dat is niet jouw sterkste punt. Het maakt je alleen maar gefrustreerd.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Jij en een Maagd zouden op het eerste gezicht een goede match zijn, maar dat is slechts schijn. De fanatieke Maagd wil altijd verbeteren en dat botst met jouw roze bril-mentaliteit. Ook verwen jij jouw geliefden graag met cadeautjes en laten Maagden nou net best wel gierig zijn…

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november

Ren keihard weg als je erachter komt dat je aan het daten bent met een Tweelingen. Je kunt dit sterrenbeeld namelijk maar moeilijk doorgronden en dat zorgt voor onmacht en jaloers gedrag aan jouw kant.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Date geen Kreeft als je een Boogschutter bent. Dit sterrenbeeld is namelijk in relaties erg plakkerig. Na de tweede date wil de Kreeft het liefst al samenwonen en dat zorgt bij jou voor een bindingsangst die je helemaal niet van jezelf kent. Van die ‘romantische’ appjes word je zelfs een beetje agressief.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Jij kunt beter niet in een romantische relatie belanden met een Ram. Jouw volwassenheid zal in de Ram veel kinderlijk gedrag losmaken en zorgen voor een scheve balans. Als je voor iemand wil zorgen kun je beter een kind nemen.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Met jouw nuchtere instelingen ben je geen goede match met de Stier. Je moet dit sterrenbeeld er altijd van blijven overtuigen dat je hem of haar ziet zitten. Doe je dit niet, dan wordt de Stier heel erg onzeker. Ook het gat in de hand van de Stier stel jij niet op prijs. Veel liever spaar jij je geld.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De Leeuw, met zijn trotste karakter, spreekt jou in eerste instantie wel aan. Maar later zal blijken hoe vermoeiend het voor je is, om met iemand te daten die zich niet kwetsbaar kan opstellen en altijd lof nodig heeft.

Lees ook: Sekshoroscoop van april