Seksspeeltjes mee op vakantie? In deze landen zijn ze verboden

Intiem door Michelle Habets

'Volwassenen speelgoed' is in Nederland de normaalste zaak van de wereld, maar helaas is dit niet overal het geval. Er zijn namelijk een aantal vakantielanden waar jouw trilsergeant alles behalve welkom is. Om je rode koontjes bij de douane én een flinke boete (of celstraf!) te besparen, zochten wij op in welke landen seksspeeltjes verboden zijn.

Lees ook: De leukste apps voor een spannender seksleven

1. Thailand

Ga je deze zomer eilandhoppen door Thailand? Bespaar jezelf de moeite en laat je seksspeeltjes in je nachtkastje thuis. Het spannende speelgoed staat namelijk op de lijst van verboden goederen in het land. 

2. India

Ook als India je bestemming is, kun je jouw favoriete vibrator beter thuis laten. Dit geldt niet alleen voor je sekstoy, maar voor boeken, tekeningen of andere objecten die seksuele getint zijn. De KamaSutra kun je dus beter thuis op de boekenplank laten liggen. 

3. Maleisië​​​​​​

Kun je niet zonder je favoriete toy? Dan kun je Maleisië beter overslaan als vakantieland. Je riskeert namelijk een gevangenisstraf van drie jaar als je hier in bezit bent van trillend speelgoed! 

4. Vietnam 

In Vietnam zijn seksspeeltjes ook niet bepaald gewenst. Bij de douane worden ze ingenomen en wanneer je het land verlaat krijg je ze pas terug. Bummer.

5. Saoedi-Arabië

Het worden geen 1.001 spannende nachten in Saoedi-Arabië. Alle pornografische materialen en artikelen komen er namelijk niet in. Inderdaad ja, ook jouw geliefde Tarzan niet. 

6. Malediven

De hagelwitte stranden, de azuurblauwe zee en tropische vissen. Het enige wat nog mist aan de tropische Malediven, is dat sekstoys toegestaan zijn. Jammer...

7. Verenigde Arabische Emiraten

Dubai is een fantastische stad om vakantie te vieren, maar je speeltjes kun je beter thuislaten. Ook in dit land zijn ze ten strengste verboden. 

via GIPHY

Lees ook: 6 redenen waarom hij geen seks met je wil