Khloe Kardashian over seks tijdens de zwangerschap - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Vergeet het taboe rondom seks tijdens de zwangerschap. Khloe Kardashian neemt geen blad voor de mond en weidt uitgebreid uit over datgene waar niemand over durft te praten. Kan het nu wel of niet? En als het kan... Dan is de vraag nog of je het wel wil, met een lekkende blaas, dikke buik in de weg en opgezette enkels.

Aan het begin prima

Wanneer een fan naar de seks tijdens haar zwangerschap vraagt, antwoordt Khloe heel open over haar libido-gehalte in deze periode. "Ik hoorde altijd dat vrouwen meer zin hebben in seks als ze zwanger zijn", schrijft ze op haar website Khloewithak. Ze vervolgt: "In het begin was seks gewoon hetzelfde, maar toen mijn buik flink groeide in het derde trimester werd de seks steeds lastiger en best oncomfortabel."

Lees ook: 10 dingen waar je echt wel over mag klagen als je zwanger bent

 

With great love... 💌

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Improviseren en er het beste van maken

Ze geeft toe dat er momenten zijn dat zij en vriend Tristan het ongemakkelijk vinden. "Ik kan me voorstellen dat het voor een man ook ongemakkelijk kan zijn om seks te hebben met een zwangere vrouw. Zelf word ik er in ieder geval wel onzeker en ongemakkelijk van. Je kan ook niet hetzelfde bewegen, dus je voelt je een beetje nutteloos." Dan maar helemaal opgeven? Welnee: "Je moet gewoon improviseren en er het beste van maken", concludeert ze simpelweg.

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje - VRIJ-dag