De leukste apps voor een spannender seksleven

Liefde door Sandra

Je mobieltje in de slaapkamer tijdens een wilde vrijpartij is een no-go. Maar is jullie seksleven een beetje ingekakt en kan het wel een boost gebruiken? Dan zijn deze seksapps een goede oplossing. We zetten er een aantal voor je op een rij. Wedden dat het vuurwerk de slaapkamer uit zal knallen?

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje

1.69 Places: Sex Locations & Fantasies

Zou je graag een nieuwe locatie uitproberen, maar ontbreekt het je aan inspiratie? 69 Places geeft je de beste suggesties.

2. Ikamasutra

De welbekende 'seksbijbel' Kamasutra, wie kent het niet? In deze app staan de verschillende seksstandjes uit het Kamasutra-boek. Je kan je eigen voortgang van groentje tot pro bijhouden. De eerste 30 standjes zijn gratis, voor de volledige versie moet je upgraden. 

3. Dirty Game – Hot truth or dare.

Niets is leuker dan een spelletje Doen, Durven of Waarheid. Voel je weer even in je tienerjaren met deze sexy versie. Wat is jouw ultieme fantasie? En durf je die te vertellen?

4. Bed Buddy: Sex Calculator

Onzeker over je bedprestaties? Bed Buddy houdt julie score bij aan de hand van geluiden die jullie maken en de tijdsduur van de vrijpartij. Geen onzekerheid meer maar een keiharde bewijs dat jij je best hebt gedaan! Laat je horen!

5. Spice Dice

Spice Dice is een app die bestaat uit dobbelstenen. Op de dobbelstenen staan instructies voor seksuele handelingen. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen. Zoals een soft-core categorie ‘Romantiek ’en de wildere: ‘Oraal in een Hotel’. 

Lees ook: 5 mythes over anale seks