Seks & relaties
Seks & relaties

De leukste apps voor een spannender seksleven

Reageer93 0

Je mobieltje in de slaapkamer tijdens een wilde vrijpartij is een no-go. Maar is jullie seksleven een beetje ingekakt en kan het wel een boost gebruiken? Dan zijn deze seksapps een goede oplossing. We zetten er een aantal voor je op een rij. Wedden dat het vuurwerk de slaapkamer uit zal knallen?

apps spannender seksleven

Lees ook: Badkamerseks? Zo wordt het wél een feestje

1.69 Places: Sex Locations & Fantasies

Zou je graag een nieuwe locatie uitproberen, maar ontbreekt het je aan inspiratie? 69 Places geeft je de beste suggesties.

2. Ikamasutra

De welbekende 'seksbijbel' Kamasutra, wie kent het niet? In deze app staan de verschillende seksstandjes uit het Kamasutra-boek. Je kan je eigen voortgang van groentje tot pro bijhouden. De eerste 30 standjes zijn gratis, voor de volledige versie moet je upgraden. 

3. Dirty Game – Hot truth or dare.

Niets is leuker dan een spelletje Doen, Durven of Waarheid. Voel je weer even in je tienerjaren met deze sexy versie. Wat is jouw ultieme fantasie? En durf je die te vertellen?

4. Bed Buddy: Sex Calculator

Onzeker over je bedprestaties? Bed Buddy houdt julie score bij aan de hand van geluiden die jullie maken en de tijdsduur van de vrijpartij. Geen onzekerheid meer maar een keiharde bewijs dat jij je best hebt gedaan! Laat je horen!

5. Spice Dice

Spice Dice is een app die bestaat uit dobbelstenen. Op de dobbelstenen staan instructies voor seksuele handelingen. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen. Zoals een soft-core categorie ‘Romantiek ’en de wildere: ‘Oraal in een Hotel’. 

Lees ook: 5 mythes over anale seks

Reageer93 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • brenda

    Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen