9 tips voor geslaagde seks in de auto

Liefde door Annelot

Seks in de auto kan fantastisch zijn. Vooral als het met Leonardo DiCaprio is aan boord van de Titanic! In het echte leven is het minder rooskleurig en zijn er helaas een aantal minder opwindende dingen waar je rekening mee moet houden als je geen boete of toeschouwers wilt. Met deze tips geniet je maximaal van seks in de auto.

seks in de auto

1. Parkeer de auto en zet de motor uit. Klinkt logisch, maar je hoort genoeg verhalen over seks in de auto waarin de airbag afgaat of iemand per ongeluk toetert. Niet wat je wilt!

2. Check goed of het licht in de auto uit is. Tenzij je het leuk vindt dat mensen op 100 meter afstand ook nog kunnen meegenieten.

3. Doe het tijdens zonsondergang of later, zodat de kans kleiner is dat je gezien wordt.

4. Zoek een rustige plek uit, waar geen kinderen zijn. Pas op voor parkeerplaatsen met speeltuinen of stukken strand waar veel kinderen spelen.

5. Leg een handdoek of T-shirt op de autostoel. Zo blijft je bips niet vastplakken aan de stoel en voorkom je verdachte vlekken.

6. Houd de ramen dicht zodat eventuele voorbijgangers jullie niet horen. Plus: beslagen ramen zorgen voor net dat beetje extra Titanic-effect. We like!

7. Zet de autospiegels de andere kant op, zodat eventueele voorbijgangers jullie verstopte lichamen niet kunnen spotten.

8. Schuif de stoelen helemaal naar achteren zodat je genoeg ruimte hebt. Gebruik voor extra grip de hoofdsteun. 

9. Heb je een dakraam in je auto? Maak er gebruik van! Open het schuifraam en klim bovenop je lover door je voeten aan weerszijden van zijn of haar heupen te plaatsen. Met dank aan het schuifraam kun je je laten trakteren op een heerlijke orale beurt.

Korting voor Amsterdam Motor Show? Check het hier!